2008-04-18 ? 09:44:06

Trötta

Vi är lite trötta Lilja och jag, sov till 9, telefonen ringde, hann inte svara. Åh vad jag sov hårt inatt, hemma i egen säng, täcke... inga sjukhusfiltar. Lilja sover fortfarande, klockan är halv 10.
Tinna var jätteledsen igår, kände sig förbisedd. Det är klart hela veckan har handlat om Lilja, alla ringt och frågat om Lilja, vem hämtar Tinna på dagis, passar Tinna osv. Då får man dåligt samvete. Hon var först jättearg och sedan flödade tårarna. Vi får försöka ge henne lite tid i helgen, lite extra. Kanske rida eller något, måste kolla med mamma vilka hästar som de skulle ha på ridkursen i helgen eller om Stjarni är hemma. Eller så kan hon rida lite på Sara, hon ska ju inte föla förrän i slutet på maj.

Lilja hade tufft med mycket slem igår, kräktes penicillin, magen kör på henne, bajsar hela tiden, kräks om hon får alvedon i munnen, bajsar om hon får det i rumpan.

Anneli, japp ska maila dig det.. vid ett lugn tillfälle idag, du är zupersnäll, tack!
Kommentarer
Mingla

Får du betalt för att blogga? Jag gör ett arbete i skolan om just det så det vore roligt om du kunde svara på frågan :) Ha en trevlig helg.

2008-04-18 @ 09:53:47
URL: http://heymingla.blogg.se
Anneli

Det är lungt! Ta det när du hinner, stressa inte! Kram

2008-04-18 @ 16:37:14
URL: http://brellir.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: