2008-02-15 ? 20:36:06

fredag...

Vilken härlig dag igår!!! Glömde berätta, överraskade Hannes med blomsterbud på jobbet igår!! Han blev förvånad. Sedan hade vi mysigt fika med mamma och Rolf.... och gissa... såklart tog mamma med sig Binkis.... gissar att jag får tillbaka henne först på måndag.

Svar till Malin... varför schäfer? Jag saknar att dammsuga en massa hundhår... Nej, eftersom du själv tränar hund så mycket så listar du nog ut att man kan inte belasta en gårdshund på samma sätt som en schäfer, sedan är ju storleken ett hinder, Binkis ( 8 månader ) skulle nog kunskapsmässigt enkelt exempelvis kunna göra de praktiska delarna (patrullstig och bevakningsbiten, samt spåret) på ett tjänstehundsprov, men hon är ju inte ens 30 cm hög, har inte ens en tillräcklig liten spårsele. Lydnaden har hon lite kvar, som hoppet och apporteringen, men som tur är har jag en himla duktig "mentor" så det får vi kika på nästa vecka.

Svar till Lina, vilka fina hästar, Kjarval-underbart!!! Hade också en Sörli-dotter, men gav henne till Jökull i present.

Elin, jag tror Linda längtar hem till dig igen!
Kommentarer
Malin

Japp förstår dig helt men Lasse Neij var ju helt otrolig med sin dansksvenska. Kan också tänka mig att du saknar hundhåren:)
Ha det gott!

2008-02-16 @ 10:38:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: