2008-05-29 ? 09:48:00

Torsdag

Bakade bullar igår kväll och Keith kom förbi, världens bästa Keith! Har känt honom hela mitt liv, han bor fortfarande på Marklanda med jobbar som snickare och är lite hemma. Men han gör mig alltid så glad och hade massa nya historier att berätta.

Linds lille fölunge är SJÖVILD! Vilken liten kille, makalös, honom säljer jag inte som familjehäst, högbluppad, stor flott och ett otroligt rörelsemönster! Tjocka Lind har fullt upp att hänga på!

Thule busade med Tindra igår, de är så fina, han så maskulin och hon så kvicktänkt och feminin!

12.05
Har förmiddagsfikar med Rosa och Daniela!
Någon har kört på min fina postlåda, fy så dåligt!

16.59
Tack Ni som gjort den här dagen så trevlig (räknar bort postlådan)!

Är två olika skogsföretag här och jobbar, ett företag hos Nils Posse och ett hos mamma... Stod en bil i skogskantem, lämnade en lapp på rutan och bad dem kontakta mig om de kört ner brevlådan. Den var inte lite nedkörd heller. Blev jättebesviken, så fin postlåda, fick den av mamma och Rolf, en konstnär som gjort motivet... nä det var tråkigt!
Men men...
Har gjort ett jättetag i finrummet, man kan fortfarande inte gå därinne normalt, men fått in massa glas, skålar mm i skåpen. Slängt en hel del med, hittade gamla mediciner som jag hade till Dalton, gick ut typ 2004.. ..hmm...

20.55
Kom hem från brukshundsklubben.. möts av "STOR JORDBÄVNING PÅ ISLAND", Hannes ringer runt familje och kollar om några av "våra" är skadade... Ser på nätet att sjukhus och ålderdomshem är utrymda och tält har rests... Hmmm.. inget spännande alls. Epicentrum var i Selfoss, där ja bott. Det är ju inget ovanligt med småskakningar ca 200 om dagen, med epicentrum brukar inte ligga i stan!
Shit, nu får väl Katla fnatt, Kötlugós á leidinni!
Kommentarer
Lina

Hjälp, vad säger du? Selfoss!!!! Där bor ju mina vänner! Det är ju där jag jobbat!

2008-05-29 @ 21:01:35
URL: http://linahallberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: