2008-09-06 ? 09:30:11

Lördag

Sunna har ätit frukost med oss, valparna klarar sig! Lilja är så söt, ropar "vov vov", då kommer hundarna som skott och Lilja kastar sin frukost till dem!
Pojkarna mår bra... väldigt rörliga och pigga!

Hannes är färdig med tvättstugan, bra blev det! Nu har han gett sig på "kontoret" och han har rivit ut allt, ser ut som ett bombnedslag! Men börjar arta sig. Behöver ett bra skrivbord, litet, tror jag "pledgar upp" morfars gamla, lite mysigt, tänk vad många böcker han skrivit där! Men måste köpa äkta Pledge, inte den skiten jag köpte på Liedl!

Stor dag för Tinna idag, börjar simskolan! Alltså, det krävdes mycket förklaring för att hon skulle förstå att det inte är en tävling, utan skola med prov.... hon vill bara tävla nämligen, annars kan det vara. Träna är överskattat! Hon vill tävla med Sunna, hästarna... simning, om hon ska äta, springa, hoppa på ett ben, gå balansgång... om hon förlorar säger hon, mamma du kan inte reglerna "är man först så är man sist, är man sist så är man först", i den här tävlingsgrenen. Hon är grym på memory, hur jag än anstrånger mig och försöker slå henne, vinner hon!

Götängens Dante Léon "Leo", blir Dantes fulla namn, läckert!
Niklas, valparna har ju egen tv, sätter på guldmatchen, så de har något skoj att underhålla sig med ;-) hihi! Jag

Lina, inte bara Cärla, tyckte det var onödigt att kissa utomhus idag, hade två flickorm Sunna och PXI som stod vid dörren och absolut inte ville gå ut, de fick (tvingades) ut iallafall och var inte glada.

11.23
"Leo" och "Olsen" har precis sett klart guldmatchen, sätter på videon en gång till, kan man se HV ta SM-guld för ofta?

18.31
Svärmor och Lisbet har kommit från Danmark, Lolland.

***************************************

Kom på mailen...


- Hej vännen, det är  pappa. Är mamma i närheten? säger  Gunnar.
- Nej, pappa. Hon är uppe i sovrummet med  farbror Bosse. 
Efter en kort paus säger  Gunnar:
- Men du har ingen farbror Bosse,  vännen!
- Jo det har jag, och han är uppe i sovrummet med mamma!
- Okej då. Jag vill att du  gör en sak åt mig. Lägg ned luren, spring uppför trappan, knacka på dörren och ropa åt mamma och farbror Bosse att min bil precis körde upp på  garageuppfarten.
- Okej  pappa! 
Några minuter senare kommer den lilla flickan  tillbaka till telefonen.
- Jag gjorde som du sa  pappa.
- Och vad  hände?
- Mamma hoppade upp ur sängen utan några  kläder och sprang omkring och skrek hysteriskt. Sedan snubblade hon på  mattan och föll nedför trappan. Nu ligger hon bara där och hennes nacke  har vridit sej konstigt.
- Åh herregud! Farbror  Bosse då?
- Han sprang också upp ur  sängen utan några kläder. Han verkade jätterädd och hoppade ut genom fönstret och ned i swimmingpoolen. Men han måste ha glömt att du tömde den  på vatten för att rengöra den. Han slog i botten och ligger där utan att  röra sej.
Efter en lång paus säger  Gunnar:
- Swimmingpool? Ursäkta men då har jag ringt  fel nummer.

Kommentarer
Lina & Cärla

Okej Ninni, helt klart ett släktdrag alltså!



Du, skulle vara roligt om du någon gång beskrev dina hundars personligheter! Förmodar att de, trots släktskapet, är väldigt olika?

2008-09-06 @ 10:43:10
URL: http://linahallberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: