2009-08-17 ? 17:25:02

17 augusti

17.13
Det är skönt att få "valpnyheter" från alla håll och kanter! Hannes och barnen är ute med Glimma medan jag och de "stora hundarna" torkar golv o lagar kvällsmat. Hannes ska på hembyggdsföreningens styrelsemöte ikväll och jag ska nog se om inte Tinna kan följa med och miljöträna Glimma. Det är en roligt bit med att ha valp, miljöträna. Imorgon får hon följa med till Alvesta, fördelen där är ju att det är bara enstaka hundar ute på planen åt gången och fullt med riktigt duktiga hundmänniskor.

Lilja är inne på sin andra dagisvecka. Hon gillar det men jag tycker det känns lite vemodigt att behöva lämna henne. Hon har lärt sig dagis rutiner på nolltid, sköter sig exemplariskt, leker, sitter i samlingen, äter duktigt, tvättar händerna före och efter maten osv.

Jag tror mamma och Rolf kommer hem från Island ikväll, vi har ju haft fyra av deras hästar här. Det blir skönt för Gustav, han har fått ett envist och smärtsamt halsvirus, han har varit så dålig, så länge nu och är helt knäckt, stackarn. Kan inte äta eller prata.

Jag skulle bli väldigt glad för lite bilder på Era hundar, även om jag kanske sett dem nyligen, så har inte alla "Götängens-vänner" och bloggläsare gjort det. Kasper-bilderna är ju perfekt mall, sådana bilder ÄLSKAR jag att få!
Kommentarer
Challe

Låter som om Gustav och Lisa har samma sjuka.

2009-08-17 @ 19:14:01
URL: http://azahara.blogg.se/
Eva o Kasper

Så glad att kunna stå till tjänst som mall. ;)

2009-08-17 @ 19:34:19
URL: http://skogsstjrna.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: