2009-12-24 ? 21:41:06

Julafton!

21.31
22 dec...fick Lilja MAGSJUKA! Övriga familjen knaprade vitpepparkorn i mängder.. såg en dyster jul framför oss med kräk! Men peppar, peppar kan man säga, så blev det både en lillejulafton, en hel natts sömn för hela familjen, barnen sov till 8, en härlig julaftons frukost, gudstjänst vid 10, hela familjen (Beatrice somnade till körens första sång och sov hela tiden).... sedan hem  och hämta Glimma för att sedan åka till mamma & Rolf. Glimma fick den äran att umgås med sin mor och "kusin" Binkis... vi kunde konstatera att om någon hund hittade på bus, skulle det vara ngn av mina ;-)
Vi avjöt ett underbart julbord, 28 rätter. Tittade på Kalle Anka medan min kära mor (som är nyopererad och i vila) gick med fyra hundar, 8 km. Sedan kom tomten, oj så många paket, alla blev jättenöjda.  Vi åt ris a la Malta MED JÄTTEGOD HEMLAGAD KIWISYLT... ni skulle bara veta hur mumsig den är... Gustav vet nu, tack vare sin "dominanta syster", så är det enklare att provsmaka alla rätter direkt, än att lyssna på min predikan "att man inte kan avgöra om en maträtt är god eller inte, utan att provsmaka".  Ostbricka med rött mousserade vin och frukter.
Väl hemma fortsatte vi att öppna paket, koka mer sylt (kiwi), ringa till Island och tacka för fina presenter. Nu ska vi snart sova, ska bara fodra hästar... Imorgon ska jag rida Lind och ha med Tosse, det blir nog 1,2 mil, härligt.

Ha en fortsatt underbar julafton!

Kram Ninni
Kommentarer
Challe

Ha en fortsatt trevlig julafton ni också! Vi har det zuperbra :-) Kram

2009-12-24 @ 22:25:28
URL: http://azahara.blogg.se/
Lina

Låter som en underbar jul!

2009-12-25 @ 11:09:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: