2009-02-06 ? 09:01:45

6/2

18.25
Det var skönt att Tinna kunde få leka av sig en stund, ett stenkast bort, iallafall fågelvägen, med Anne... Lille Olsen var så duktig... och trotsig (hehe)... nackdelen med att ha en väldigt bra hund, är ju att det inte alltid är den enklaste hunden i alla situationer!
Lilja gillar Solvrån, mysa i Niklas knä och leka med Conny. Nu sitter hon framför tv´n och tittat på Bollibompa...  Vi åkte till Jörgen och hämtade hö, iallafall 30 balar. Så nu är frågan, Tindra och Nafna för sig (som de går nu), eller avvänja Tindra och Dísa och låta dem gå i lilla lösdriften på hö. Inte smart att avvänja Tindra, men det blir nog inte bättre om någon månad heller. Hon tål helt enkelt inte foderbyten och köper man rundbalar blir ju i princip varje ny bale ett foderbyte.
Nu ska det bli en lugn, mysig kväll, föregående natt bjöd inte på särskilt mycket sömn. Vi kom i säng seeent, så kika med ett öga lite ibland på vår lilla Tindra... därtill vaknade barnen när Hannes gick ut till Tindra före 6 i morse.
Ser fram emot Let´s Dance!! Så ska jag sitta på hästryggen 07.30 imorgon, mamma behövde hjälp att träna Sara. Planen är att åka till Alvesta imorgon, iallafall spåra och lite lydnad, lugna Tosse en liten aning. Hoppas att Tindra håller sig piggelin!

Vill Ni förresten höra om när Gustav träffade Prins Carl Philip i onsdags... (ja, ikväll tar han hand om Kung Carl Gustafs egna tjur)...

13.13
Efter att upplevt en lunch med "barnens favorit" enligt reklamen... fiskpinnar... usch... så ska vi strax hälsa på dickolsen.blogg.se. Tinna ska bara klä på Lilja, rosa strumpbyxor med bruna prickar, orange kjol och en vit tröja med röda hjärtan... pricken över i... rosa hakklapp med... JÄTTEFINT ;-)

08.25
Tindra är bättre, men vad länge vi höll på med Tindra igår, som tur var kom mamma och passade barnen som sov. Hon tror dessutom Sunna löper, trots att vi inte ser något blod, första dagen eller så... Vi får väl fråga lille duktige Chilli.... Hon blev iallafall överförtjust i Uffe på bild och även hanen som Binkis ska paras med... men vi väntar på röntgenreslutat och hanvalet får Ni vänta på tills vi vet att det kan bli något.

Men vad vi kämpade igår, åh vi är så kära i vår lilla häst Tindra, det var väl ingenting att lämna flocken och gå lång promenad med husse och matte för att försöka häva koliken, hon både skrittade och travade glatt "fot" med hängande grimskaft... Andra turen vi gick, tog jag med Dísa... det är lite fyndigt, Tindra är som Tinna (hennes häst), en liten plutta, kräsen, lite "åh det gjorde ont", kramig...  medans Dísa och  Lilja har lite samma personlighet, glupska, framåt, busiga, påhittig..
Kommentarer
Linda

Tack så mycket för hejjaropen :)

Har inte fått tag på bankkillen än, gah! Vore ju bra att i alla fall få prata med honom så kan jag fundera i lugn och ro sen.

Erkänner att jag är kass på att kommentera bloggar...i perioder. Men ska minsann skärpa mig! ;)



Skönt att höra att hon är bättre...min mamma håller på med Welsh (och halvblod), och fick hem en fölis häromdagen, såå söt! Lilja direkt "men vems häst är det?!". För hon tycker att mamma genast ska ge bort någon av hästarna till barnen s

Lilja har en, Lotus har en (som han dock är rätt villig att byta bort honom mot en fyrhjuling asg)

2009-02-06 @ 10:17:07
URL: http://citronlime.blogg.se/
Challe

Jaaa, vi vill höra om Carl Philip...

2009-02-06 @ 20:21:16
URL: http://azahara.blogg.se/
Lorita

HEJ!

Have are you?What are you doing? I miss you :(

2009-02-06 @ 20:50:54
URL: http://loritagurevica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: