2009-01-01 ? 12:39:30

1/1-09

NU KAN NI LÄSA KRÖNIKAN OM ÅRET SOM GÅTT..

17.18
Efter lunch så packade vi fika och begav oss iväg med familjen Gylfe och lille Olsen... vi la spår och barnen lekte..Olsen (G. Dixon Mirakel) var jätteduktig och Niklas gjorde inget enkelt spår! Till Tosse la jag ett spår med blandat 90 graders vinklar och serpentiner, marken var ganska ojämn efter vildsvin och naturligtvis mycket vilt, men det är det ju överallt. Men hon tenderade att ligga 2-3 dm från spårkärnan emellanåt, annars fint..
Hannes och Conny är ju lite mer asfaltsbarn än mig och Niklas... så vi fikade inne istället...

Förresten, slutet på krönikan kommer!

Morgonblogg:
Någon som är sliten idag?
Vi kväll igår blev toppen!
Vi firade in nya året med Åse, Olof och lilla Elsa.
 Kvällen startades med en liten drink med passoa som bas... Därefter rökt öring på salladsbädd, romsås och små crostini.
Varmrätten var rådjurslår (späckat med vitlök och såklart fått en fin massage med rosmarin och vitlök), potatisgratäng, champinjonhattar fyllda med vitlökssmör, klick honung och penslade med basilikaolja, sallad, gelé och kokta grönsaker.
Till efterrätt en vaniljpannacotta med passionstäcke....

Vid tolvslaget skålade Hannes och jag ensamma i moet (Åse var så orolig för sina islandsponnies, så de åkte hem lagom till tolvslaget ;-)
Iallafall firade vi, men sovande barn, tolvslaget ordentligt... så kollade vi på film och tog det lugnt...

Ska erkänna att jag var lite trött när jag släppte ut hästarna i morse... Tindra och Nafna busade, på helt fel dag...

Jag hoppas att det gått bra för alla hundar vid 12-slaget... det är nog många hundar som blivit skrämda, det smälde rejält i stan, så både av det och så är de ofta inte vana att se sina mattar och hussar onyktra, det kan de ofta bli påverkade av...
Kommentarer
Heléne

Roxie sov som en stock vid 12 slaget, lämnade inte sin bia bädd för lite smällar och ljus. Det är skönt att ha en så´n, vet de som far riktigt illa. Tornado i stallet mår inte så bra av smällandet, han äter knappt på ett par dygn. Man kan ju tycka att Faraz lugn borde ha inverkan på honom.

Gott nytt år!

2009-01-01 @ 14:49:52
Challe

Det gick jättebra med Aza! Vid tolv-slaget tittade hon och jag på TV med mörkläggningsgardinen neddragen. Hon låg under filten och sov.

2009-01-01 @ 15:32:40
URL: http://azahara.blogg.se/
Anonym

Det gick jättebra med Aza! Vid tolv-slaget tittade hon och jag på TV med mörkläggningsgardinen neddragen. Hon låg under filten och sov.

2009-01-01 @ 15:33:03
Josefin & Leo

Gick superbra med Leo! Han stensov på en filt med musik i bakgrunden och märkte knappt att vi stod ute och tjoade in det nya året! Superskönt att han tog det så bra! Gott nytt!!

2009-01-01 @ 16:26:18
Josefin & Leo

Gick superbra med Leo! Han stensov på en filt med musik i bakgrunden och märkte knappt att vi stod ute och tjoade in det nya året! Superskönt att han tog det så bra! Gott nytt!!

2009-01-01 @ 16:26:30
Eva o Kasper

Kasper brydde sig inte så mycket när vi gick på våra promenader. Vid tolvslaget gick vi ut i trädgården och han ville givetvis med ut. Han fick hålla sig innanför balkongdörren. Han stod där och kikade ut, men försvann in när det smällde som mest. När vi gick in och tittade till honom var han som vanligt glad att se oss, och brydde sig inte mer om smällarna. Skönt!

2009-01-01 @ 21:41:25
URL: http://skogsstjrna.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: