2009-07-21 ? 11:55:50

21 juli

11.46
Då har Hannes, Tinna Johan och "Bobo" åkt till Island... och kommer hem om två veckor... det känns ju inget vidare att vara utan sin Tinsa i två veckor.... men det får gå...
Så igår sommarstängde vi "Hotell Häringeryd" för i sommar, Hannes bror, Stefan med familj åkte hem efter ha tillbringat två veckor här, så sommargäster har det varit gott om iår.
Så för min del som är hemma väntar STÄDNING, tvätt av sängkläder mm efter våra gäster.
Lilja sover, vi bjöd hit Emelie och Theo på lite förmiddagsfika... och jag ska äta lunch i lugn och ro innan dammsugaren åker fram.
Valparna mår kanon.... Hannes och Tinna har valt Go Glimma i Sagas (Ambra) kull, det ska bli spännande att se hur det ska bli för Hannes med "egen hund" ;-)
Jag har velat lite fram och tillbaka om jag ska behålla en i Aza´s kull.... de är såååå fina hela kullen... men vi har ju ganska gott om hundar, å andra sidan så har jag ju bara en kull kvar att ta på både Aza och Sunna... så jag har nog bestämt mig för att behålla en valp efter Aza... till 99 %, iallafall kan jag ju hålla på henne och se om hon fortsätter utvecklas så fint som hon börjat.... Frigg....

Johan och "Bobo" bloggar Islands-resan:  http://teamboj.blogspot.com


Lilja med Flizan och Furia

F-kullen
Kommentarer
Challe

Vi kan ju bli fodervärdar till en tik till...

2009-07-21 @ 13:15:49
URL: http://azahara.blogg.se/
Anonym

Hej Ninni! Vad skönt att du bloggar igen! Vi måste snart ta en fika igen, eller? Kram C

2009-07-21 @ 16:22:33
URL: http://dickolsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: