2009-06-23 ? 12:58:48

23 juni


14.20
Har betat av ca 30 mail och telefonen går varm, förstår att många väntar spänt på valpinfo! Glädjande att så många dessutom bokar valp långt fram i tiden, att redan nu välja med omsorg vart man vill köpa valp, då hinner man ju också träffa våra hundar i god tid för att känna om just vår typ av gårdshundar passar för ens familj.

Har fått hälsningar från Elton, Elvis och Enya, de mår kanon och allt går bra. Hannes hade just pratat med Keith, de hade varit på Öland över midsommar och Alva (Evita) är helt fantastiskt. Inte en enda kiss eller bajsolycka inne heller.
Fick detta mail "Evita (Alva) har inte kissat eller bajsat inne en enda gång sedan de fick henne helt otroligt tyckte Keit, hon vaknar på morgonen går lite runt sen släpper Keit ut henne och hon kissar och bajsar direkt sen får hon godis för att hon har varit så duktig"...
Dessutom hade hon visst skrämt slag på en rottweiler... men det måste varit en feg rottweiler ;-)

Lilja sover, varm och febrig, lilla gosungen..

13.13
Jo förresten, i tidningen Hundsport annonserades det om flera inoff utställningar i sommar, om någon är intresserad, men inte har tidningen så hör av er.... Dessutom går anmälan snart ut till Ronneby... årets kanske vackraste utställning, Ronneby brunn i augusti.

Jag vill gärna påminna, även om Ni anmält er muntligen till mig ang kennelträffen, snälla skicka ett mail ang exakt hur många Ni blir från varje familj, eftersom maten måste beställas den 27 juni och de som betalar in den 27, hinner inte pengarna komma in så jag ser hur många man anmäler sig!

Ni som fått besked om att Ni får valp F och G-kullarna, läs gärna inbjudan till kennelträff på hemsidan, Ni är hjärtligt välkomna.

12.44
Lilla Lilja har fått en rejäl halsfluss, dessutom fick hon röntga lungorna, men som tur är var det inget fel, hon  hade lite låg syresättning igår på sjukhuset, så hon är odlad, tagit blodprover och ska komma tillbaka imorgon, dessutom hade hon gått ner i vikt, i början på maj vägde hon 9250 g, igår 9200 g med kläder och blöja. Lilla gumman....
Men hon har fått penicillin... tur att man har så många underbara människor runt sig som hjälper till med både hundar och hästar.
Jennie och Marie som praktiserade här i höstas, hjälpte mig med hästarna igår, skötte om dem så perfekt.


Bjuder på en härlig bild, lånad från Aza´s blogg:


Nos mot nos, Fenix och mamma Aza
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: