2010-08-30 ? 22:06:30

30 aug

Andra inlägget idag, förra gången hann jag inte skriva! Men båda ggr har jag velat skriva 30 juli! Hade varit nice... då var vi på Öland, semester och sol!
Senaste tiden har Beatrice haft jätteproblem med magen, på mjölkskolan fick vi rådet att ge henne sojaprodukter (för er som inte vet finns soja inmyglat i väldigt mkt mat -billigt protein)... vi har efter mkt om och men, kommit in i en ganska god rutin att hålla henne mjölkfri, små olyckor (att hon ex nuddat vid en ostbit och satt handen i munnen) har inträffat och efter det har hon blivit jättedålig.
Sojan, gav effekten att hon inte sovit på sju nätter, ont i magen, dålig i magen... nja och jag har inte heller fått sova... fick 2,5 timme i sträck i söndags morse, skönt! Idag tog det mig 1,5 timme att handla på Maxi, vänt och vridit på varenda vara. Beatrice mjölkfria gröt innehåller sojalectin, som hon reagerar på. Margarin som många produkter innehåller, finns margarin i osv.
Så jag har köpt hem hirs, havre, ris, cous cous, frukter, havre"yogurt", havre-smootie m.m
Hon behöver ju få i sig nyttig näring, jag vågar inte lita på annan mat än den jag lagar själv, risken är ju att hon får i sig ngn mjölk eller soja.
Kommentarer
ilene

Ni måste få hjälp av en dietist. förstår inte att de har sagt att ni ska ersätta med soja.

Det är ju hur vanligt som helst nu för tiden att mjöllkallergiker utvecklar en sojaallergi!

2010-08-31 @ 07:21:52
Helena

Fy fasen vad trist, med matallerix2 plus att ni inte får sova.. Lider med dig. Hoppas det löser sig med tiden och att du hittar dina knep med maten.

Kramar

2010-08-31 @ 12:14:30
Eva, Kasper o Lakrits

Laga själv är säkert det bästa. Och din gröt duger säkert om ett tag ... ;)

Hoppas du får sova snart!

2010-08-31 @ 14:19:03
URL: http://skogsstjrna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: