2010-02-08 ? 09:22:33

8 feb

09.05
Bloggar en liten blogg innan dagen rullar igång.
Ja, igång är den ju sedan ett par dygn tillbaka känns det som. I lördags kväll var Beatrice med på Rolfs 60-årskalas, igår hade vi först hennes dop, med efterföljande kalas, hem och vände en halvtimme, innan vi var i kyrkan igen, Tinna och hennes kör sjöng och spelade ett ljusspel. Så senaste två nätterna har Beatrice sovit jättedåligt på nätterna.
Tinna och Lilja är hemma idag, i lördags hoppade Lilja i sängen, ramlade och slog i kinden illa, hon klagar mycket, är blå och svullen, så vi ska in och undersöka den senare idag. Tinna är förkyld, det var friluftsdag i skolan idag, men hon ligger i soffan, snörvlar och kollar på film.

Iallafall  var Rolfs kalas så trevligt. Mammas meny var verkligen genomtänkt, till förrätt var det västerbottenpaj, Rolf kommer från Umeå. Till varmrätt helstekt lammfiol med olika tillbehör, Rolf älskar Island och lammköttet kom från Island. Till efterrätt en chokladkaka med ngn kräm och syltade apelsin. Rolf äääälskar choklad, vilket märktes på presentbordet, varje paket innehöll nog någon form av choklad.  Kalaset var så fint och trevligt, många otroliga tal, lite spex mm.
Barnen hade egen fest på Scandic hotell, hehehe, jag tror Scandic ångrar att de lånade ut konferenslokalen gratis, för när jag hämtade barnen var den nerkletad med godis, utspilld läsk, kuddkrig, ja, men iallafall  barnen haft och stackars Anna som var barnvakt var JÄTTETRÖTT!
 
Vi åkte hem för att sova (ja, iallfall övriga familjen), Rolf diskade till 02.30 och mamma steg upp tidigt för att duka om borden.
Så vid 11 var vi i kyrkan, dopet var så fint och Patrik (som har Götängens Evita) sjöng otroligt vackert i kyrkan. Efteråt åt vi lunch på Marklanda.

På kvällen sjöng Tinna och kören "Sångfåglarna" i kyrkan!

Återkommer med bilder!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: