2010-01-10 ? 20:44:36

10 jan

20.16
Nu är vi hemma från en liten minitripp i Skåne.
Dagen idag blev mest bilkörning, det blåste 20 m/s, brrr!

Svärfar fyller 71 år idag, så vi skickade ett blomsterarrangemang, Tinna valde med stor noggranhet när vi satt på hotellet igår kväll. Viktigast av allt var ju kortet!  I huset mitt över hotellet brann det! Tinna var ganska rädd, men branden var under kontroll.
http://trelleborgsallehanda.se/trelleborg/article618942/Brand-i-lagenhet.html


Barnen har varit såååå duktiga på att åka bil! Det har inte varit mycket klagan! Det var sista tre milen hem som de var trötta! Precis när vi svängt upp ¨på vår lilla väg... körde vi fast i snön! Vi kom ingenstans! Ut i snön för att få undan snön, brrr! Till slut så... fick Hannes bilen i rullning!

Lilla goa Lilja, det första hon gjorde när hon kom hem, var att krama hundarna! Sedan berättade hon för dem vad vi hittat på och visade dem foto på familjen "PC-Jannes" katter, som vi beökte igår. Ja, sedan ville hon ju att de skulle ut och kissa, lilla godingen verkade tro att de inte varit ute sedan vi åkte... men de har ju haft det så bra med Jennie och Marie!

Det blåser isande vindar, vi eldar i kaminen och på smp.se varnas det för elbrist.. fint.. då kan tvätten vänta ;-)

Nu väntar soffan och "En annan del av Köping".. Hannes och jag ska nog unna oss en liten bit Brieost och kex. Beatrice somnade 19.30, de andra två lyssnar på saga!

Kommentarer
Challe

Är det riktigt säkert att era hundar går ut för att kissa och bajsa???

2010-01-10 @ 21:09:14
Lina

Låter som en härlig helg tillsammans med underbara ungar!

2010-01-10 @ 21:14:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: