2010-07-22 ? 21:15:50

22 juli

Tänkte att jag borde skriva några rader till er!
Vi är alla jättetrötta efter denna omtumlande händelse.
Lilja är någolunda på benen, lite blek och trött men har börjat leka, äta och dricka så smått. Någon diagnos har dock inte fått hundra svar på, eftersom alla läkarna inte är riktigt överens. Men, men huvudsaken är att Lilja just nu mår bättre.
Jag är så omtumlad över den otroliga sjukvårdspersonal som tog hand om Lilja, alla läkare, sjuksköterskor, barnsköterskor, om jag säger ingen nämd ingen glömd! Både proffsionella och mysiga ambulansföraren Leo och specialistsköterskan Marie! De gjorde verkligen allt de kunde för att få Lilja så trygg det gick efter förutsättningarna. Personalen på hjärtintensiven, som inte var vana att ha så små barn på sin avdelning var också jätteduktiga, fastän det kanske var förvånade för Lilja och Hannes  som sov med henne med rond kl 04 på morgonen.
Lilja har med sig hem ett helt gäng med gosedjur, belöningar för olika kanyler, provtagningar, ambulansfärder m.m.
Ska nu ladda om, vila och samla kraft inför nalkande valpleverans på lördag, jag hoppas att allt flyter på okej, men om inte så kanske jag måste vara lite tråkig och flytta fram den någon dag.... men det hoppas jag inte.
En stor kram till alla er som hjälp oss de senaste dagarna, med hundar, hästar, barnen, erbjudit sig hjälp m.m.!
Kommentarer
Heléne

Ja, våra tankar är med er och tummarna hålls hårt. Hoppas ni får svar, och lite lugn i tankarna. Skönt att ni är hemma. Kram Heléne och Jocke

2010-07-23 @ 08:20:08
Lina

Alla kramar till er! Tag en dag i sänder och samla kraft när ni kan. Lilja är en kämpe och ni har underbara människor runt om er.

2010-07-23 @ 11:11:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: