2010-09-07 ? 09:58:35

7 september

10.19
Fick mail av Hannes...
"Qitty är inget bra namn och absolut inte med Q för att då heter hon kvitty liknar quitter "förlorare" så isåfall blir det Kitty, sedan är det för likt Hippie så båda kommer springande när man ropar det. Vi får helt enkelt ändra namn på henne..."

Vad ska vi då kalla henne? Tror att Lilja skulle bara kunna tänka sig byta till "Mine", dvs Hermine".... någon som har förslag på vad vi ska kalla henne?


09.46
Åh vad tiden går fort! Snart är vi i mitten av september!
Vi har haft en underbar helg, plockat lingon och svamp, umgåtts och myst! I söndags var vi hos familjen Langmo och firade Theo´s treårsdag! Tänk vad fort det går, det var inte länge sedan vi Emelie och Jotham flyttade till Marklanda och Theo låg på golvet, gurglade och kunde inte ens vända sig från rygg till mage!
Emelie hade gjort en jättefin tårtbuffé!
Igår hade Tinna sin första lektion i isländska, det innebär att hennes skoldag på måndagar är slut kl 18. Men Tinna tyckte det var jättebra och tyckte om klassen och fröken. Undervisningen är helt på isländska och det går jättebra för Tinna. De flesta barnen är i hennes ålder.
Allt lutar åt att Qitty stannar hos oss. Hon är en väldigt mysig liten valp! Hon är dessutom Liljas dock. Hon kallar henne för "Qitty-Hermine" och är ett litet plåster på såren för att jag sålde Hermine i vintras. Hon har fortfarande inte släppt Hermine och pratar om henne varje dag.
Qitty sover hos Lilja på natten och Lilja sköter henne hela tiden. Jag var ju lite orolig över hur det skulle med Hippie och Qitty, Hipppie är en otroligt snäll hund, men leker våldsamt! Men istället så fick Hippies moderskänslor lite spel, hon vårdar, putsar och tar hand om Qitty som om det vore hennes egna valp. Till slut säger Qitty ifrån! Då lägger sig Hippie på behörigt avstånd så hon ändå är nära.
Önskar alla bloggläsare en fin dag!
Kommentarer
Små fötter by sodamaze

Klara, Miranda

2010-09-07 @ 13:29:20
URL: http://sodamaze.blogg.se/
Connie

Panda tyckte jag lät kul!

Ha en bra dag ni med!

Kram

2010-09-07 @ 13:36:52
Challe

Varför inte kalla valpen för Mine? Så blir nog Lilja glad=)

2010-09-07 @ 16:11:07
URL: http://azahara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: