2012-02-22 ? 11:54:34

22 feb

Hemma från Norge!
Vi åkte från Växjö i onsdags, med oss var Hippies valp "Kaj", som numera heter "Varg". Han var så otroligt duktig och skötte sig hela vägen till Horten, från Horten hade vi mååånga mil kvar, totalt 67 mil.

De första dagarna bjöd på strålande sol, pulka och skidåkning! Ett antal vurpor såklart, men det läkte man snabbt med lite varmchoklad (med Minttu för de vuxna). Jag är ingen skidåkare... men Hannes och Tinna desto duktigare!

Kaoset kom i lördags... magsjuka... pang, pang, däckade en efter en. Tre av fem vuxna, slapp den "värsta" magsjukan, men kände ändå av den.. två av barnen kräktes. 16 personer, en toalett.... 60 m2.... kan Ni föreställa Er?
Vi skulle kört hem i söndags, men jag var fortfarande jättedålig, först i måndags kände jag att jag klarade sitta i bilen, men det var jobbigt.  Dessvärre hann vi inte hem innan våra barn började klaga... de mådde illa och givetvis kräktes de...

Mamma har alla dsg och Anette skjutsade hem Hippie igår... jag vill inte att tikarna ska komma hem förrän vi är friska och pigga, 48 timmar, det blir imorgon.


Det ramlar in roliga namnförslag,
Blivande valpfamilj mailade: Lord Sten-Sture och Lady Stina...

Så har Tinna gjort en fin lista:
Lava, Linnie, Lattja, Lippa, Licia, Lif, Limbo, Lira, mfl....

VUUURPA!

Kräksstuga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: