2012-01-01 ? 13:27:29

Ett riktigt gott nytt år!!!!

Åh då har 2012 startat! Jag tror att det blir ett väldigt bra år! Tycker 2011 var lite tungt och motigt, men givetvis många bra stunder också!

Glimma och Binkis löper för fullt, vi ska testa att para ikväll. De är uppe hos mamma nu och vi har Ajax hos oss.  Vilken underbar hane! Han är så trevlig, väldigt lik Glimma men  mycket alertare... Glimma kan vara lite Alfons Åberg... ska bara.... men Ajax är mer "alltid redo". Tror det blir väldigt mysiga familjehundar!

Vi hade en underbar kväll igår! Ida och Lennie hade gjort förrätt.... vi hade fått en lång lista av Rosa "glutenfritt, laktosfritt, inga skaldjur, fisk eller annat som varit i närheten av vatten... Ida löste det galant med parmaskinka, pinjenötter, parmesan och melon! Mums!!!!
Så var det dags för varmrätt! Vildsvinsfilé, grillad! Den var som oxfile! Så gott! Emelie är ju vår potatisgratängmästarinna... de det var ingen tvekan om vem som även kommer vara hon som även kommer vara salladsmästarinna... vi bjöds på en sallad med valnötter, jordgubbar och blåbär! Ida har gjort en rödvinssås... alla umgick med måtta.... utom jag och Rosa som åt så vi såg ut som två GB-gubbar.
Rosa och Anders fixade en smarrig efterrätt... karamelliserad apelsin och blodgrapefilé, vitchokladcréme och cashewcrusch. Mumsigt värre!

Nästa roliga är att vi ska till Norge och åka skidor! Hela stora familjen, finns det hjärterum finns stjärterum! Vi ska bo i Eunice och Tores stuga, med några (massa) hundar, alla barnen. Det ska bli kalaskul! Så ska vi passa på att hälsa på Hermine när vi är på plats i Oljeriket!


Jotham & Hannes

Rosa & Ninni

Emelie

Ida och <3 Lykka

Man måste inte grilla på en grill :-) Anders och Lennie trotsar kylan

Partypinglor!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: