2007-05-17 ? 19:50:52

Föl i långa rader

9 maj fick Linda ett stoföl, Salka, hon var bokad sedan ett år tillbaka och den tilltänkta köparen kommer på besök nästa vecka. Ett kanonflott svart högrest föl med mycket rörelser.

I morse, Norge till ära föddes föl nr 2, ett brunt hingstföl med stor stjärn efter Freyja & Jór. Han är kopia av sin mor, stencool rejäl kille som bara töltar.

Förhoppningsvis kommer det fler föl snart. Vaengur har haft fullt upp med brunstiga ston.

2007-05-05 ? 21:26:50

Lördag...

Hannes åkte till Finland i morse, Tinna har varit gnällig hela dagen... ville följa med.
Lasse kom förbi vid lunch och högg lite ved... stackarn blev väääldigt svettig.

Tinna hade en kompis hemma igår, Frida. Frida går på ridskolan och vill inget hellre än att komma hit och rida. Men det fick dom inte.. De tog istället in Lind, borstade lite och matade henne... spridde ut en hel höbale på golvet, jippi vad glad jag blev i morse.

Vid  6-tiden kom Gustav förbi, rätt trötta båda bestämde vi att jag skulle hämta pizza. Körde genom nyutslagna vackra boket. När jag kom till Söder var det nästa underhållande att köra förbi och kika på folk, överhängade så var det par ev med barnvagn troligen på väg på fest, där hon gick 10 m före jättestressad och ropade till sig lugnt promenerande man med en blomsterkvast i handen... männen verkade inte ha bråttom...

Kände mig superhot på pizzerian i mjukisbyxor och foppatofflor...

Klockan är nu 9 och jag är helst slut. Mina ston springer runt som galningar i hagen utanför fönstret. Tror ni det kommer föl i natt?

God natt alla vänner.....
2007-05-04 ? 12:19:49

,..............

Inga föl ännu!
Vad är det här? Vackert väder, massor av gräs. Hannes funderade på igår om det endast kommer 5 stora fisar, luftfyllda tjocka ston!

Igår bytte vi hage till dom igen, i hopp om att de skulle uppmuntra till iallafall en fölning.

Kanske i helgen.. eller? Tummarna hålls stenhårt.
2007-05-03 ? 09:28:03

Inga föl ännu :-(

Varenda morgon hoppar jah upp ur sängen för att kolla stona... men inget händer. Varje morgon tror jag att det ska stå ett fött litet stoföl  med stor stjärn.. men icke....

Veronika berättade att den femtonde avkomman efter Vaengur ska visas på Strömsholm! Riktigt spännande! Det betyder han kan få sin A-premie för avkommor!
Tydligen ska även en hingst på Island visas i vår med.

I helgen åker Hannes till Finland. Så Tinna och jag funderar på vad vi ska hitta på för mys.
2007-05-01 ? 19:36:44

1 maj!

Oj nu har jag inte skrivt på många dagar.... fyra dagars ledighet betyder fyra dagar fullt upp.

I lördags så red jag först en go tur på Sara (mamma & Rolf var också med). Efter lunch åkte Tinna & jag in till stan, vi hade en kanon eftermiddag, köpte kläder, skor, nallar... Tinna valde kläder till sin mamma! Hon är duktig! Hon hittade de absolut snyggaste klderna/skorna. Såklart så fikade vi och åt glass i solen.

På kvällen var jag på tjejfest hon min kollega Frida, diverse mediamänniskor som Frida känt länge.

I söndags var vi hos Åse & Olof.. kom hem sent på natten... mycket trevligt!

I måndags var Tinna hos mormor och vi åkte till Tingsryd. Börjes såklart. Köpte tre olika ekesemmedel, Hannes valde mycket noga till sin ÄLSKADE Nafna. Vi vr även och hämtade den nya hästtransporten. Vi var hemma sent så vi kastade oss över att laga ma inför kvällen som firades högtidligt på Marklanda.  Ska lägga in lite bilder, våren är välkommen!

Idag tisdag har vi eldat ris hela dagen! Vad vi burit, sliti & bränt oss. Visserligen hunnit med lite korvgrillning med.

Nu är jag helt slut och väntar på att Ugly Betty och Desperate Housewifes.

Hmmmm fölisarna låter vänta på sig...

Ninni