2009-11-23 ? 08:47:15

23 nov

08.33
Måndag morgon och det vi kallar vardag.... trist ord, vardag!
Idag är Lilja hemma, hon har varit lite snuvig i helgen, eftersom "nya influensan" går på hennes dagis och det har inte gått en vecka sedan hon fick vaccinationen, så vi tyckte att det är nog bättre för henne att stanna hemma. Tinna har fått utslag, vi trodde det var svinkoppor, men turligt kunde läkaren inte konstatera det, vi ringde vc i lördags så hon och Hannes var där en sväng. Hon fick en antibaktriell salva, som har hjälpt.
Hannes har varit förkyld, ont i halsen och allmänt hängig. Tur att Beatrice och jag har varit pigga och hållt uppe sjuk-nivån här hemma.
Milla med familj har (är en stund till) varit på besök hos mamma & Rolf, så vi har ätit middag och umgåtts både lördag och söndag kväll.

Det var klubbmästerskap på SK Alvesta i lördags, jag var riktigt sugen på att ställa upp, men fick inte ihop logistiken... men det kommer ju ett år nästa år igen!

Lilja ligger jämte mig i soffan och kommunicerar med tv´n på teckenspråk, det är barnprogram på teckenspråk och hon svarar på teckenspråk.

Tog lite bilder igår, ska tömma kameran... försökte fota Binkis, men hon var så sprallig, blev nog inga bra. Men vilket muskelpaket hon är, stram fin hud som följer hennes muskler, snyggt! Saga däremot är lite fläskig, förebyggande mot att vara tunn enligt Rolf!

Veckan bjuder förhoppningsvis på hundträning, parning, Beatrice BVC-besök, adventspynt, Liljas kalas och födelsedag. Vi kommer fira henne på lördag iställer, Patrik med familj kommer nämligen, så det passar bättre. Så på lördag eftermiddag, bjuder vi våra vaccinerade vänner ;-)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: