2010-01-21 ? 12:57:08

Aza bloggar

Hallå!

Jag mår bra! Det börjar bli lite jobbigt dock med magen.... och när vi är ute och går släpar tuttarna i snön!
PÅ tal om snö! I morse, vid halv fem, kom en traktor och plogade snö, hund som jag är ser jag det som min uppgift att påtala nattliga inkräktare (för landet-matte tycker inte om nattliga besök)... så jag väckte landet-husse och landet-matte.... och de övriga hundarna... oups! Men inte kunder jag veta att just denna nattliga inkräktare var välkommen!?
Till frukost åt jag köttfärslimpa och lunch pizza. Landet-matte är bätte än min asfalts-matte, för här äter jag pizza och landet-matte kanterna, i stan är det tvärt om! Jag har kikat in i kylskåpet och minsann, jag tror det vankas semlor till trekaffet! Landet-matte har ställt fram en skål torrfoder åt mig, nja... men det har jag inte för avsikt att äta... men hon säger om jag känneer mig hungrig, så har jag valmöjligheten.
Jag har tröttnat på kaniner... den i hundgården hoppar inte.. kass kanin. Den har nog höftledsfel! Men när vi är på skogspromenad är det massa kaniner som hoppar... så fort vi hundar ser en... säger landet-matte med sävlig röst "nä, låt bli den"... då gör vi danskar som Tosse... för det har vi lärt oss att det uppskattar landet-matte... vi helt enkelt struntar i kaninen... Schäfrar är ju som de är, saknar iniativförmåga! Landet-matte kan lura Tosse till vad som helst med en boll! Mig lurar hon inte... för ibland ska jag bara... vildsvinen till exempel... bajsar (haha, vilka grisar) på vår väg... det bara måste jag lukta på... och det tar sin lilla tid... men så får jag kuta ifatt landet-matte, för hon väntar inte på mig!
Jag är så rund om magen att jag inte når bak att sköta "intimtvätten"... så igår kasade jag rumpan i äkta mattan... Ni ska veta... det gillades inte! Så nu ska matte hjälpa mig "med inoljade babyservetter", det ni... inoljade!

Annars gör jag inte mycket... jag sover... kollar runt efter ett bra ställe att valpa på.... landet-husse brukar skoja lite med mig och låta som en ÄLG! Då spritter det i benen, jag hoppar upp och ner och skäller!
Landet-matte låter mig inte åka med i bilen, lite trist! Hon säger att det är för kallt och jag ska vara hemma och vila mig.
Kommentarer
Challe

Aza, du verkar ha det bra på landet. Men vi saknar dig här hemma. Matte känner att det är väldigt långt till Häringeryd just nu ;-(

2010-01-21 @ 13:12:22
Aza>Challe

men mams... det blir aldrig lika bra någon annanstans som hemma!

2010-01-21 @ 13:25:45
Små fötter by sodamaze

Åh semlor vad gott =P

2010-01-21 @ 13:39:02
URL: http://sodamaze.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: