2010-09-30 ? 10:51:34

OBS!

Idag är sista dagen man kan skicka in åsikter och förslag på hur avelsarbetet för gårdshunden i Sverige skall vara!
http://www.gardshund.com/ finns en blankett att fylla i. Man kan ju lämna vissa frågor tomma, men skriva i de som man känner är viktiga, ex HD och MH!
Så gör en liten insats!
2010-09-29 ? 09:53:41

29 september

09.50
Beatrice som helt okej i natt men, men å andra sidan sov hon nästan hela dagen igår, kanske därför hon v ar pigg i natt. Bustrollet har dessutom lyckats bada min mobil.
Vi hade en grymt givande träning igår! Hippie är en drömhund träningsmässigt! Nästa helg ska vi tävla klubbmästerskap.
Nu vankas städning, tråååkigt!
Dagens gåta av Tinna:
-Vad är det som är bra och lite "faligt"?
2010-09-28 ? 09:32:02

28 september

9.28
Nu ska Ni för höra! Beatrice sov 01-05 inatt! Vi gav henne Gaviscon innan hon skulle lägga sig, helt förstummade var vi att hon sov till kl 23! Vi tassade som tysta möss för att kolla att hon verkligen var okej, hon sov gott! Så var hon lite orolig mellan 23-01, sedan kom hon till ro och sov som en stock till 05! Troligen var hon hungrig vid 5 och därför sov hon oroligt...
Men hua, har barnet lidit av reflux i 1 års tid???????????
2010-09-27 ? 18:07:50

Tinna

201009273367 (MMS)

Tinna

2010-09-27 ? 17:14:56

Eftermiddagslur

201009273357 (MMS)

Eftermiddagslur

2010-09-27 ? 16:37:21

27 september

21.36
Ikväll red Tinna lektion på Freyja, jag höll mest för ögonen och led med stackars barnet som mest jobbade på att bromsa. Men Tinna sken som en sol! Tinna och Henny var dock överens om att Tinna rider Freyja bättre än Lind, hmmm och jag trodde Lind var en snäll och lättriden häst. Så hästletandet ingick i aktiv fas ikväll och har vi tur så har vi hittat hästen med stort H! Ett litet sto, om hon är bedömd med 8,5 eller 9 för tölt, liten.... perfekt! Det vore drömmen med en ny liten Krafa!
Jag tror att tills ny häst är införskaffad, ska Tinna få rida Nafna. Hon må vara stor, men iallafall fin i hjälperna.
16.33
I natt tog jag inte upp Beatrice när hon började gråta, då började hon kräkas, plötsligt slog det mig ngt som vi inte tänkt på innan, reflux! Hon kan sova i vagnen och bilstol, med högre lutning, men till natten när hon ligger plant sover hon kort stund, vaknar, skriker... Pratade med Lotta på BVC, i natt ska vi testa Gavsicon, så hoppas jag barnläkaren hör av sig snart. I natt fick jag sova först vid 4 så vaknade tjejerna vid 7.
Tinna är på isländskan och ikväll ska hon rida... i höstblåsten, brrrr!
Tror jag ska annonsera på hästnet en bytesannons, byta en unghäst mot en äldre fin ridhäst till Tinna, lite högre ålder gör ju inget, ca 130 cm med fin tölt!
2010-09-26 ? 10:22:07

25 och 26 september

20.14
Svar MR!
Hur jag orkar/hinner vet jag inte! Jag förvånar mig själv! Med tanke på att Beatrice aldrig sover om nätterna och det inte finns utrymme för att sova på dagarna heller.... det bara går! Men det skulle vara som en dröm att få sova 3 timmar i sträck.... någon natt! Alla visa kommentarer om hur man får små barn att sova, undanbedes, vi har nog testat allt, utom kost endast vatten.... Nej, en sak har vi inte testat "låt henne ligga i sin säng och skrika".... vi har inte hjärta att se henne stå och panikgråta i sin säng, framförallt när vi vet hur mycket problem hon har med sin mage!
26/9 17.12
Direkt efter lunch åkte Tinna på födelsedagskalas. Lilja visste precis vad hon ville... RIDA! Eftersom jag bestämt träff med Emelie och Sleipnir, plus att ungstona skulle komma hem idag, så hade jag lite och förbereda och kort om tid, Lilja hjälpte till för fullt att skrubba vattenkar, sedan tog vi in Nafna och Lind. Lilja fick rida en liten sväng på Lind och sedan in till pappa för "belöning", eftersom hon red så duktigt. Så red jag till Marklanda. Medan jag var iväg hade hon minsann tagit på stövlar och hjälm och promenerat ut i stallet. Så fort jag kom tillbaka skulle hon ut på Nafna, hon bar sadel, gel-pad, borstade och fixade! Så upp på hästen och ut. Hon ville ut i skogen och leta kantareller, jag vet inte hur länge vi var ute!  Så väl hemma trodde jag hon var trött, men inte, hon var med och stormockade tre boxar, strödde med spån, sopade och till slut tvungen att gå in eftersom Hannes skulle åka och spela golf. Beatrice var ju inne.
14.44
Igår kväll var det ridning på schemat! Planen var att Tinna och jag skulle rida ut, men då vill ju givetvis Lilja också följa med. Som tur är vill Lilja rida Nafna, annars hade det varit bäddat för kaos! Oavsett blir ju Tinna sur för hon vill inte ha Lilja med och rida. Vilket bara gör att Lilja tycker det är ännu roligare att rida, bara för att reta Tinna. Så medan Hannes talade med Tinna så hann ju Lilja rida. Jättenöjd och lycklig! Så red Tinna och jag ut. Tinna red helt själv på Lind. Kaxig som bara den! Hennes häst är mycket finare, går i form osv! Hon red för fullt, töltade och var först hela tiden.
26/9
10.11
Ja, gårdagens blogg blev inte färdig igår!
Iallafall så skulle jag komma till att mot slutet blev Lind alldeles för pigg för Tinna, hon fick kämpa rejält för att kunna bromsa henne, hon stack inte, men hon stannade inte heller utan fortsatte tölta. Men Tinna fick stopp på henne och ville byta häst till Nafna. Nafna är väldigt stor och lite tungriden, med Tinna lyckades minsann rida ihop henne så hon gick otroligt fint i form och arbetade fint bakifrån.
Vi  hittade massa kantareller också. Riktigt lycklig var Tinna när hon visade dem för pappa & Lilja!
Lilja blev ju genast besviken att inte hon hittat några på sin ridtur. Så hon skulle ut igen. Vi red och red i skogen, hittade ingen! Men till slut hittade vi en annan svamp som jag sedan bytte mot en kantarell! Då blev hon nöjd och red stolt hem.
Sedan igår åkte vi och köpte nya stigbyglar och läder till Tinna, hon har australiensiska säkerhetsstigbyglar nu, men jag bytte till  ett par med gummiband istället. Så köpte vi Himalaya saltsten.
Igår kväll var vi i Pyttebyn http://pyttebyn.se/ på kräftskiva, oj vad mycket kräftor, fiskade i Helgahavet! Någon soft hemmasöndag lär det inte bli, Hannes är ute och jagar, Tinna ska på kalas!
God söndag önskar jag er alla bloggläsare, kända som anonyma nyfikna!
2010-09-24 ? 16:46:24

Mine på besök hos Olsen

Puss!
Bra rabatter andra sidan soptippen!
Mine tryggt hos "Disadräparen" Tessan!
Bilderna lånade av dickolsen.blogg.se
2010-09-23 ? 10:24:31

23 september

21.15
Tack för er sömntips! Gillar dock Fredriks bäst.... att skicka iväg mig och Rosa på spa... i den resan ingick viss barnpassning... och han vet vad han gett sig in på! Sedan han flyttade in på Marklanda har han nog umgåtts med fler barn än under hela sitt liv... förutom när han själv var liten då kanske. Han har numera ett vant handlag med bebisar, köra barnvagn, koppla leksakstraktorer, öppna teckningspaket... framförallt hur man köper paket och att man inte ropar in hundarna samtidigt som en bebis just somnat!
Idag har vi kämpat för att få i Beatrice rätt mat och mycket mat! Så har hon varit vaken hela eftermiddagen, bla lekt två timmar på Toys a'rus! Hon var helt vild, lekte med alla leksaker, härjade, klättrade, sprang! Hon somnade kl 20 och sedan dess sovit hårt!
Jag, Lilja & Tinna har varit ute och ridit! Tänk, för 2 veckor sedan vågade inte Lilja klappa en häst. Ikväll red hon Nafna med van hand! Tinna red Lind, fullt ös och helst ska mamma inte lägga sig i. När Lilja och jag kom tillbaka till Häringeryd (Tinna red före) så var Lind redan avsadlad och klar.
09.56
Fy, vad jag är trött! Beatrice har varit vaken till och från hela natten, sovit 30 minuter åt gången. Trött var jag i morse, hade missat att Lilja som går allmän förskola, följer skolans läroplan, men andra ord ledig idag eftersom skolan har studiedag. Lilja blev besviken och jag var trött! Men som tur var, Theo var ju också ledig idag och hon fick leka med honom på förmiddagen. Så jag har vilat någon timme medan Beatrice sover förmiddag och Tinna har haft extra öra ifall hon skulle vakna. Men jag lyckades inte somna, men iallafall vila någon timme.
Medan jag skrev inlägget så ringde rektorn på Beatrice blivande dagis. De är oroliga över hantering av mjölk och soja/sojalection för Beatrice del, jag tror de kommer lösa det så bra de kan.
Jag säger som Connie sa igår, ingen som har en uppiggande rolig historia som kan pigga upp dagen? Skriv i kommentarsfältet!
2010-09-21 ? 09:33:21

Götängens Jarrax 11 veckor

2010-09-20 ? 21:46:40

20 september

Detta har varit en maratondag! Beatrice fick i sig mjölk igår... det räcker att hon nuddar mjölk så är det kört! Hon var vaken hela natten och somnade först i morse.
Men Lilja var ledig, så de var bara att stiga upp! Lilja åkte och lekte med Theo medan jag åkte ut till Christel för lite fika och hämta hem färskfoder. Mysigt att fika ute i höstdiset och prata lite hund.
Sedan var det hem och ner med fodret i frysen, 3x24 kg, ngn som är sugen på att grilla burgare?
Hämta Lilja, snabb fika, skjutsa Tinna till isländskan, ja Ida, Ixon och Neo kikade förbi en snabbis innan, tog med hennes foder hem också. Det blev värsta kusinbusträffen! Direkt efter ha lämnat Tinna på Ringsberg, åkte vi på Alicas 5-årskalas! Mysigt kalas med många paket.... och lite hundprat!
Läste lite på Rosas blogg om festen i lördags, hehe, utan tvekan så ska vi inte bjuda Anders, Göran och Ove fler gånger! De grabbarna passar nog bättre på campingfester eller liknande!
Har anmält Glimma till utställning 24 oktober, hittills anmälda förutom Glimma från Götängens är Iza-Ilona, Ixon, Herkules och Azahara. Den är i Bräkne Hoby.
Fick två fina bilder på Harry idag, Harry "Bamse" bor i Finland.
2010-09-20 ? 18:38:50

Jarrax

201009203345 (MMS)

Man blir trött på barnkalas :-)

2010-09-20 ? 18:02:16

SMS-inlägg

201009203343 (MMS)

2010-09-19 ? 14:33:53

19 september

En viktig dag idag! Valet 2010! Jag bestämde hur jag skulle rösta först i förmiddags, vilket block var det inga tvivel om, däremot parti.
Jag och Rosa kom på för några veckor sedan att ordna en överraskningsfest för Fredrik, så igår kväll, var Fredrik hemma efter klickerkursen, trodde att han ska kolla på film och slappa.... men vi hade bjudit hans vänner, träningskompisar m.m. som mötte upp på Marklanda och sedan i samlad trupp våldgästade Fredrik, dricka, tilltugg och lite olika presenter! Gissa om han blev överraskad!
Vi var även på Markus dop igår! Jättemysigt med kalas efteråt. Tinna stannade kvar och spelade wiie, medan Theo följde med oss hem!
I eftermiddag jag Emelie och jag rida, ska bli skoj att se Sleipnir under ryttare!
2010-09-17 ? 21:52:40

17 september

Både Hannes & jag missade vår 10-åriga förlovningsdag igår! Tur att vi inte glömmer bröllopsdagen iallafall!
I morse kom Challe på besök, jättelänge sedan vi fikade på Häringeryd! Vi han prata igenom allt gammalt och nytt, givetvis lite valpgos också!
Så har Tinna och Lilja klippt sig idag, Tinna blev fin, men Lilja som aldrig haft en riktig frisyr innan, utan bara barnklippningar, blev så söt i uppklippt nacke!
Fantastiskt! Lilja har ridit en lång sväng ikväll på Lind! Tinna blev arg över att Lilja fick rida Lind, kastade sin hjälm och vägrade rida, vilket bara taggade hästrädda lillasyster ännu mer att vilja rida Lind! Så hon red som om hon inte gjort annat hela sitt liv! Lilja som för en vecka sedan knappt vågade gå nära en häst som stod i box!
Eftersom Tinna inte ville rida, så tog jag Lind på en lång tur... jag är inte bra på att rida Lind i nuläget, hon är för snäll, för ren, för mjuk... jag vet ju att någonstans under fettet finns den häst jag gillar att rida, men då lär inte Tinna reda ut henne om jag plockar fram den sidan i Lind. Jag vill ha mer att jobba med, mer tryck, mer humör! Ett bitchigt sto! Ett sto som gör allt om jag bara spelar på rätt tangenter.... men, men.... jag får väl fortsätta finlira på Lind :-)
2010-09-17 ? 20:24:06

SMS-inlägg

201009173332 (MMS)

2010-09-17 ? 20:22:42

SMS-inlägg

201009173327 (MMS)

2010-09-16 ? 15:17:48

16 september

15.07
Säger som Lina, vad tiden springer iväg! Känns som det var måndag morgon för en liten stund sedan.... men det är redan torsdag! Snart är arbetsveckan slut och helgen är här.... och kommer försvinna lika snabbt som den kom!
Nästa vecka får vi hem virke, det ska rödmålas och sedan börjar en liten del av renovera vårt hus. Problemet är att vi inte kan bestämma oss hur vi vill göra... Vi velar, funderar på att bygga nytt, bygga ut, bygga om!
Många svåra val... just det, val på söndag! Någon mer som inte har bestämt sig, inte nog med parti, så ska man (iallafall jag) personkryssa dessutom! Vilket block det blir, är det ingen tvekan om... men resten vet jag inte hundra.... får nog avsätta några  timmar till att läsa på.
Ikväll startar Tinnas kör upp för hösten, vi trodde det var förra veckan... men det var framflyttat. 40 minuter kör sedan ska föräldrarna komma på "föräldramöte" och fika. Tänkte passa på att träna lite med Hippie under de 40 minuterna... Har bestämt med Fredrik kl 17.30, det får bli lite lydnad. Egentligen är det spåret jag måste fokusera på nu, håller på att övertala en gammal god vän, som besitter enorma kunskaper inom IPO-spår... vi behöver bara hitta en tidpunkt där båda kan... så är det ju.... många har mycket att göra!
BTW.... har stora svarta tassar i fönstret... hmmmm?
2010-09-15 ? 21:08:46

15 september

TACK FÖR ALLA KOMMENTARER!
Oj, vilket träningspass igår med Hippie! Körde först ett snabbt lydnadspass, energin sprutade ur hunden och vi avslutade när hon gick som bäst.
Körde sedan momenten i IPO1, inte trodde väl jag att det skulle gå så bra! Hon gick som om hon aldrig gjort annat!
Ikväll har Tinna ridit lektion med Lind, lite väl pigg var Lind efter ha fått nya skor på fötterna. Jag måste nog curla lite mer och rida Lind åt Tinna!
2010-09-15 ? 19:04:16

SMS-inlägg

201009153323 (MMS)

2010-09-14 ? 20:58:28

SMS-inlägg

201009143322 (MMS)

2010-09-14 ? 14:48:04

SMS-inlägg

201009143321 (MMS)

2010-09-13 ? 14:58:34

SMS-inlägg

201009133309 (MMS)

2010-09-13 ? 09:36:00

Achilles & Andersbo Humle

Achilles, HD A, MH, utställd 2 ökl, tävlar agility
Anderbo Humle, HD A, MH, utställd valpklass 1:a HP
Achilles på prispallen 11/9
BRA JOBBAT OCH GRATTIS!
2010-09-12 ? 21:58:25

Smarte Olsen

Godis under en av burkarna... vilken?
Ta da!!! RÄTT!
GÖTÄNGENS DIXON MIRAKEL!
2010-09-12 ? 21:14:38

Andersbo Humle "Molle"

Molle är efter Achilles, dvs Sunna-barnbarn. Han startade sin första agilitytävling i helgen.
Molle är dessutom HD A, MH och utställd inoff 1:a Hp BIM.
Ingen risk för rivning :-)
2010-09-12 ? 20:11:00

12 september

Häromdagen skrev Sandra på sin blogg... många läser, ingen kommenterar... kan hålla med... lite tråkigt... om var tionde läsare på den här bloggen skulle kommentera skulle det vara 10 om dagen....

Men men... strunt i ovan, men det vore kul med kommentarer så ska jag också vara duktig på att kommentera hos de bloggar jag läser.
God helg, Hippie har gjort sitt BH-prov med bravur och Hannes har klarat sitt gröna kort, jag ser fram emot att se honom i vita byxor, slipover och gubbakeps på golfbanan :-)
I morse över morgonkaffet läste Hannes sina golfregler och jag IPO/BHP regelboken.
Efter gårdagen så när barnen somnat kollade Hannes och jag på en film, med varsin hund i knät. Tyst i huset, höstlikt ute, med våra gosiga hundar. Hannes hade danskarna och jag Hippie. Mine är ett underbart tillskott i vår hundfamilj! Att vi sedan har haft sådan tur att fått möjlighet att köpa en så härlig hund som Hippie. För mig en perfekt hund att arbeta med och dessutom att underbar familjehund.
Imorgon är det vardag igen!

2010-09-11 ? 19:44:12

Hannes och glimma tränar jakt

201009113305 (MMS)

Hannes och glimma tränar jakt

2010-09-11 ? 18:24:21

GRATTIS GÖTÄNGENS FENIX MIDSOMMARKAVALJER

Idag har Fenix ställts i Tranås,
1:a HP, BIR och BIG-3  med följande kritik: "Bra huvud och uttryck. Korr. bett. Goda vinkl. fram och bak. Välmusklad för åldern."
Gabriel ställde dessutom upp i barn med hund och kom på delad 2:a plats!
GRATTIS FAMILJEN SUIHKO!
Bilden är tagen december 2009, Fenix, Glimma, Azahara i barn med hund.
2010-09-11 ? 11:50:34

Götängens Juli Juvel

201009113292 (MMS)

Liljas älskade lilla "Mine"

2010-09-11 ? 11:30:28

11 september

UPPDATERING.... FREDRIKS SPÅR 81 P!
Hmm hela mitt inlägg försvann!
TYYYPISKT!
Hippie och jag har tävlat på morgonen, det gick så bra! Vi körde BH-prov, lydnadsdel och miljödel. Hon gjorde så bra ifrån sig, domaren sa efteråt "en hund för toppoäng i framtiden, mycket bra genomfört med fin kontakt, position m.m" Härligt!
Lite dåligt förberedd var jag eftersom våra barn varit vakna hela natten, de har feber och sjuka. Så jag har inte sovit utan åkte direkt i morse. Igår kväll var jag med CS i Hok och tittade på hennes och Alfs genrep inför IPO-debut idag.
Fredrik och Quizmo tävlar VM i Danmark i helgen, så vi är lite smått nervösa!
Ninni & Hippie
Götängens Jabba the Hutt "Macci"
Götängens Ixon
Götängens Ixon
2010-09-09 ? 16:17:24

SMS-inlägg

201009093282 (MMS)

2010-09-09 ? 15:52:12

SMS-inlägg

201009093281 (MMS)

2010-09-09 ? 15:41:42

SMS-inlägg

201009093279 (MMS)

2010-09-08 ? 20:44:04

8 september

Mine ska Qitty kallas... ja eller Götängen Juli-Juvel! Mine som det låter, inte "mine" på engelska. Mine är efter Liljas favorit Götängens Hermine, som hon sedan Hermine flyttade till Norge, varenda dag, frågat efter "Mine", letat efter Mine osv. När Hermine var på besök i somras var det ju inte samma sak. Lilja kallar henne "Qitty-Mine", de är oskiljaktiga som Ni kan se på bilderna. Mine har redan varit med Lilja på dagis :-)
Igår var det träning i Alvesta. Hippie gör framsteg hela tiden! Wow vilken hund!
2010-09-08 ? 20:31:06

SMS-inlägg

201009083278 (MMS)

2010-09-08 ? 16:09:38

SMS-inlägg

img_0409 (MMS)

2010-09-07 ? 14:27:36

SMS-inlägg

201009073273 (MMS)

2010-09-07 ? 09:58:35

7 september

10.19
Fick mail av Hannes...
"Qitty är inget bra namn och absolut inte med Q för att då heter hon kvitty liknar quitter "förlorare" så isåfall blir det Kitty, sedan är det för likt Hippie så båda kommer springande när man ropar det. Vi får helt enkelt ändra namn på henne..."

Vad ska vi då kalla henne? Tror att Lilja skulle bara kunna tänka sig byta till "Mine", dvs Hermine".... någon som har förslag på vad vi ska kalla henne?


09.46
Åh vad tiden går fort! Snart är vi i mitten av september!
Vi har haft en underbar helg, plockat lingon och svamp, umgåtts och myst! I söndags var vi hos familjen Langmo och firade Theo´s treårsdag! Tänk vad fort det går, det var inte länge sedan vi Emelie och Jotham flyttade till Marklanda och Theo låg på golvet, gurglade och kunde inte ens vända sig från rygg till mage!
Emelie hade gjort en jättefin tårtbuffé!
Igår hade Tinna sin första lektion i isländska, det innebär att hennes skoldag på måndagar är slut kl 18. Men Tinna tyckte det var jättebra och tyckte om klassen och fröken. Undervisningen är helt på isländska och det går jättebra för Tinna. De flesta barnen är i hennes ålder.
Allt lutar åt att Qitty stannar hos oss. Hon är en väldigt mysig liten valp! Hon är dessutom Liljas dock. Hon kallar henne för "Qitty-Hermine" och är ett litet plåster på såren för att jag sålde Hermine i vintras. Hon har fortfarande inte släppt Hermine och pratar om henne varje dag.
Qitty sover hos Lilja på natten och Lilja sköter henne hela tiden. Jag var ju lite orolig över hur det skulle med Hippie och Qitty, Hipppie är en otroligt snäll hund, men leker våldsamt! Men istället så fick Hippies moderskänslor lite spel, hon vårdar, putsar och tar hand om Qitty som om det vore hennes egna valp. Till slut säger Qitty ifrån! Då lägger sig Hippie på behörigt avstånd så hon ändå är nära.
Önskar alla bloggläsare en fin dag!
2010-09-06 ? 22:25:48

Qitty

201009063270 (MMS)

Mycket trött Qitty efter en lång stunds putsande av Hippie. Hippie har även sett till att rengöra hennes öron!

2010-09-06 ? 20:28:20

SMS-inlägg

201009063240 (MMS)

2010-09-06 ? 13:16:58

Götängens Fixa Midsommardröm

2010-09-06 ? 10:02:32

SMS-inlägg

201009063235 (MMS)

2010-09-05 ? 12:43:38

SMS-inlägg

201009053228 (MMS)

2010-09-04 ? 16:27:36

Hål!

201009043224 (MMS)

30-årskris enligt Hannes... att ta hål i öronen...

2010-09-03 ? 20:19:40

SMS-inlägg

201009033223 (MMS)

2010-09-03 ? 20:17:40

SMS-inlägg

201009033222 (MMS)

2010-09-03 ? 19:40:28

SMS-inlägg

201009033220 (MMS)

2010-09-03 ? 16:01:26

SMS-inlägg

201009033217 (MMS)

2010-09-03 ? 11:25:48

3 sept

11.11
Lilja är ledig från dagis idag. Hon sitter och kammar Hippie och sätter på henne fina hårspännen. Beatrice har fått en tid på VC idag, hon sov jättedåligt i natt,  misstänkte att hon var hungrig, men hon vägrade äta frukost, lilla stumpan.
Tinna säljer jultidningar för fullt, om ngn vill köpa som kommer hon gärna!
Idag har jag en röd svullen tumme, det ska tydligen göra ont att träna hund, Hippie är laddad till tusen på träningen och går jättebra! Synd bara att hon har en så lat matte som tränar så lite! Hon är verkligen en fantastisk hund! Jag är så rädd om henne, en så underbar hund lär jag väl aldrig få igen!
Igår hittade jag en skiva med gamla foton, sparade några, sedan i morse fick jag en härlig bild på Götängens Herman "Nisse"!
Bild från 2004, Tinna som bebis!
Liten Tinna 2004!
Tinna & Sunna 2004
Några bilder från Ixons besök häromdagen!
2010-09-02 ? 11:06:32

SMS-inlägg

201009023216 (MMS)

2010-09-01 ? 21:32:48

1 september

Hundträning is the thing just nu... inkl allt annat.
Beatrice var "bara"vaken 4 ggr senaste natten, puha!
Idag har hon bara fått "säker" mat och jag har ringt BVC för jag behöver mer support eller ta reda på mer hur jag ska hjälpa henne.
Men som vanligt i vår familj så hittar vi på nya saker, Tinna har ridit sin andra privatlektion av fem inbokade. Hon är JÄTTEDUKTIG! Tinna åker inte häst, hon rider Lind, i form och med mål!
Igår tränade jag lydnad och skydd i Alvesta med Thomas N som figurant, Hippie går framåt som vanligt, härliga hund. Har jobbat stenhårt senaste veckan och de ger massor med resultat!
Fokusen just nu i skyddsarbetet är närmare/tätare bevakning, å andra sidan finns ingen tendens att grisa.
Ikväll körde jag lydnad och fick mycket god hjälp av Jocke. För att sedan köra skydd på Fredrik, åter igen med hjälp av Jocke.
Har ju varit lite nojjig eftersom hon har haft lite tendens att låsa sig och inte viljat ex släppa bollen, har lagt massa fokus senaste veckan på "loss", nu testade vi släppande av ärm vilket inte var några som helst problem. Betten är otroligt fasta och bra, fina Hippie!
Dessutom är hon energiskare än nånsin efter jag bytte till färskfoder, hon har tom fått lite hull! Nu ska hon och jag sova, nedanför vår säng såklart... och hon stiger inte upp förrän jag vaknar... så vidare inte Tinna vaknar tidigt och vill kolla på Bolibompa... då vill Hippie morgna sig i soffan med Tinna!
2010-09-01 ? 21:20:06

Glimma tackar aza för hälsningen!

201009013214 (MMS)

Glimma tackar aza för hälsningen!

2010-09-01 ? 21:09:06

SMS-inlägg

dsc00648 (MMS)

2010-09-01 ? 16:18:22

SMS-inlägg

201009013211 (MMS)

2010-09-01 ? 16:17:26

Glimma

201009013210 (MMS)

Glimma

2010-09-01 ? 16:17:12

Glimma

201009013209 (MMS)

Glimma

2010-09-01 ? 16:12:50

SMS-inlägg

201009013199 (MMS)

2010-09-01 ? 09:44:12

SMS-inlägg

201009013187 (MMS)

2010-09-01 ? 09:08:42

SMS-inlägg

201009013181 (MMS)