2013-05-31 ? 10:01:28

Sommar!

Äntligen kom sommarvärmen! Så härligt att sitta i solen på dagarna... och få börja njuta av ljumma sommarkvällar.
 
Igår kväll passade jag på att ta några bilder på Binkis mage, den är lite lägre än förra gången, men riktigt rejäl.
 
Binkis dygn 48
 
 Binkis innan parningen
 
Denna helg är det Hannes helg med barnen. Så jag ska passa på att fortsätta röja och få iordning i mitt lilla hus.. rätt mycket att fixa med. Allt från målning till sortering  OCH STÄDNING! 
Imorgon ska vi fira Helens födelsedag och rida i Lilla Pene, har lovat mamma rida Ragna. Safir hade egentligen behövt gå en lång runda, men det blir att stiga upp tidigt imorgon och försöka få ut honom på 12-14 km.
 
Så är det stor agiltytävling i Växjö med flera hundra starter och flera Götängenshundar som tävlar. 
 
Trevlig helg!
 
Kram, N
2013-05-28 ? 09:42:30

I know where I'm going....

Jag skrev för ett tag sedan...."I don't know where I'm going, but I'm on my way"....
 
Det har gått ett tag nu... och jag har hittat massa vägar... vägskäl.... skyltar och rekommenderad "hastighet"... 
 
Till helgen ska Hannes ha barnen, så jag ska försöka få hem Keit och fixa panelen på huset, börja måla... och ff rida! Turligt nog är tävlingen jag skulle vara med på 8 juni är flyttad till 15 juni. Dock är det ju då Binkis ska valpa, men mamma är hemma och tar hand om henne, mamma som är den proffsigaste och mest erfarna valpförlösaren.
Har jag tur valpar hon på dygn 61-62... så även jag kan vara med...
 
Götängens hundar har gjort fantastiska resultat!!!
 
Stort grattis till Götängens Ixa-Ilona till titeln RLDN!
 
2013-05-21 ? 17:08:00

De som inte vill läsa om hundar... kan sluta läsa :-)

På jobbet skulle de skriva ut en bild på mig och hänga upp på väggen.., letade på fejjan och klagade över att det fanns inte en enda bild typ som det inte var barn, hästar eller hundar på...  och detta blogg-inlägg är planerat BARA HANDLA OM HUNDAR!
 
Binkis mage växer! Hon är som vanligt superpigg, men det är ju några veckor kvar, jag väntar med spänning på vad som gömmer sig inne i hennes mage, drygt 3,5 veckor kvar!
Tredje gången gillt få den där N-kullen och Nippriga Ninni ;-)
 
Hippie och Glimma löper fortf inte... de verkar väntar på lite mer blommor på ängen eller något... visserligen bra att kullarna inte kommr för tätt, men samtidigt är man ju så spänd av förväntan... 
Hippie får en L-kull och vad det blir hos Glimma beror ju på när Ixa-Ilona börjar löpa, O eller P ;-
 
 
hm  och förresten... min kollega Pingis valde just denna bilden... av alla mina fb-bilder.....
 
 
2013-05-20 ? 22:15:04

Första hela helgen...

I helgen var det första hela helgen som jag skulle vara hemma och barnen hos Hannes. 
Jag kände mig ändå ok med det, börjar vänja mig och dagarna går fort.
i fredags var det grillfest... Det blev fest lång in på morgonkvisten... Och helt plötsligt började solen gå upp... Så då var vi några tappra festdeltagare som blev sittande både en och två timmar... Halv sju på morgonen gick jag och la mig...
I lördags hade Emelie, Ida, Rosa och jag eurovision-mys... Vi grillade gott och babblade hund, livet och häst såklart! Idas lille vincent och jag skötte grillen. Han är så bedårande söt och snäll, 5 veckor gammal. Han åt, sov och var så nöjd när han var vaken.
söndagen var man aningen trött... Och vad gör man inte bäst då om inte rider sina hästar... Så Safir, Tindra och Disa fick varsin tur... Och därefter mockning... Vinterbäddarna ska ut... Så fyra fulla kärror... Så nu är det bara fyra kvar... Eller dryyygt fyra....
2013-05-13 ? 16:11:00

Hektiskt vecka...

Förra veckan var jag i Malmö på utbildning, skrev ett långt inlägg, men blogg.se låste sig och inlägget raderades... suck!
Iallafall så var det ganska så rörigt då måndagen började med att jag tappade bort mitt VISA-kort... Mitt andra kort låg hemma och jag var helt utan pengar i Malmö. Som tur var så fick jag låna pengar av en kurs-kollega och kunde ju föra över pengar till henne via bankens app. Sedan skickade Rosa mitt kort som låg hemma med rek. post.
 
Förutom strul utan pengar... så hade jag en härlig vistelse i Malmö. Hippie och jag gick långa promenader och min kollega Michaela & jag åt mysiga middagar på olika restauranger.
 
Sedan var det fyra lediga dagar med barnen. Vi har myst, planterat blommor, hoppat studsmatta och lagat massor av god mat.
 
Visst är det mysigt med gulliga små meddelanden när man får post ;-)
 
Hippie gillade stan!
Fast hotellet hade ju himla bra säng....
Indisk mat åt vi på Lilla torget...
 
 
2013-05-02 ? 22:57:08

Vänjer mig

Jag håller på för fullt och vänjer mig vid mitt nya liv... Att ha barnen 100% när de är hos mig och vara helt utan dem när de är hos Hannes...
Vissa små saker..  Som att åk och köpa lite mjölk, innebär plötsligt att man måste köra iväg med tre barn... Samtidigt som det blir riktigt kvalitetstid när man har dem. Både för, dem, mig och Hannes... Sedan hittar vi ju på väldigt olika saker...
När de inte är hos mig, är å andra sidan så extremt tyst, kommer oftast hem från jobbet, rider någon eller några hästar... Sedan har man hela kvällen framför sig. 
 
Valborg innföll på Hannes kväll med barnen... Och jag tyckte det kändes riktigt sunkigt, ensamt. Då brukade ändå inte Valborg vara ngn stor händelse i vår familj. Jag stålsatte mig, tjurade lite på mig själv att jag inte hyrt ngn film att fördriva tiden med... men så föll det sig ju att hemma hos mig lämpade det ju sig ypperligt för lite fest,
barnfritt.. Så jag fick lite polare på besök som bara skulle stanna till en studs... Nästan till halv tre på natten. 
 
Men 1 maj skulle barnen till mig... Lilja skjutsade jag till felicia, de skulle springa tidningslöpet i Strandbjörket. Sedan hann jag inte mer än hem, förrän Tinna bestämde lek med Filippa. Filippa vatt med sin mamma i stallet ute på Kungsgården. Tanken var att lämna Tinna där och sedan åka ner till Slottsruinen en sväng med Bea. 
Men Kungsgården är ett paradis och Beatrice ville stanna och leka. Så jag hamnade på kafferep med Daniela och Marie, medan barnen klappade kattungar, kaniner, hönor, kalvar, lamm, grisar, ankor... Hm har jag missat ngn djur?
 
En lång mysig eftermiddag på "Memory lane" :-)
 
 
Sprin
sprintertjejer!
ea
Bea kikar på lammen
Beatric
Bea rider shettisen Milla