2013-11-26 ? 13:17:43

Vår fina Diva <3

 
2013-11-25 ? 13:41:33

Hundutställning

Dräparn... vilken hund! Det är inte en hund "man ställer för rätt domare" eller ska ha en bra dag! Dräparn är top of the line! Hon har en fantastisk anatomi och rörelsemönster.
 
Och så fantastisk dotter jag har... Beatrice fick låna en papillonhane (Tack Gina för hjälpen), Timmy, till barn med hund!
 
 
2013-11-20 ? 15:59:32

Längtar till jul...

Åt precis en saffransmuffins och fick en längtan till jul...
Julledigt... julmys och nästan 3 veckors ledigt! Ungefär en dryg vecka med barnen under jullovet... resten av tiden är det bara jag, Krille och hundarna... Alla våra hundar! Vi har sex hundar hemma och mamma har Saga och Binkis...
Folk överlag verkar tycka det är lite konstigt med hundarna... men vi tycker det är så otroligt mysigt... vissa dagar är några av dem med Krille på jobbet... sedan åker vi ju alltid hem på lunchen... lyxigt, 7 minuter tar det att köra...
Vi har även hävt regeln... inga hundar i soffan... med tanke på att ungarna ligger i vår säng, kollar på film med både en och tre hundar jämte sig... så känns ju soffan rätt okej...
 
Omega är 8,5 vecka nu och har stormat i allas hjärtan! Hon är såååå go! I natt sov hon hela natten utan att behöva gå ut och kissa!
 
Det vankas kvällsmat!
 
Soffmys <3
 
 
 
2013-11-19 ? 16:11:52

Tuff dag på jobbet...

 
2013-11-16 ? 17:45:38

Tomt i huset...

Tomt hemma hos oss innebär endast 6 hundar!
Igår flyttade alla valparna till sina nya hem. Vi känner oss väldigt nöjda med att ha valt Omega. Hon passar perfekt i vår flock.
 
Igår hade vi intensivshopping på lunchen., köpte massa småfix, gångjärn, skruv och bra å ha saker... Hela dagen idag har Krille fixat med huset och jag i stallet. Hundarna har gått mellan oss och sover riktigt gott nu.
Själv har jag ridit alla fyra hästarna. Busridit Safir, bettlöst... Funkade kalas! Tindra töltträning, Didde galoppfattningar och Lina behövde trava!
Hippie följde med på 12 kilometer.
 
2013-11-14 ? 16:02:45

Nedräkning!

Om bara ett drygt dygn är det dags för de små att flytta hemifrån!
8 veckor bara swishade iväg!
 
Omega "Mega" stannar hos oss,
Olympia "Nova" flyttar till Maja-Stina
Otto flyttar hem till pappa Rex och Carolina & Daniel
Ofelia flyttar till Angelica
 
2013-11-13 ? 09:13:44

Husse valde....

Nyfödd med hjärta på stjärten  <3
 
6 veckor på upptäcksfärd...
 
Så vår nya familjemedlem heter Omega!
 
 
 
2013-11-11 ? 15:04:32

Lugn helg-noooot!

Tinna och Felicia hade bokat in hela helgen med mamma, så hämtade dem tidigt i lördags. Barn och hästar gav sig iväg för att rida långtur, 1,5 mil blev det i lördags och 2,2 mil i söndags!
Krille och jag hade planerat en lugn pysselhelg, ja men eller hur...  här blev vare sig gardiner bytta eller annat småfix fixat... vi fick en gigantisk vattenläcka i källaren... det hade gått hål i hydroforen... på en lördag! Åh massa vatten, massa meck! När vi väl fått kontroll på vattenflödet, hade det hunnit ha ihjäl värmepumpen.
Så inget varmvatten sedan i lördags och värmt huset med el-element.
Imorgon får vi en tillfällig lösning på värmepumpen, men det tar en vecka innan den är igång.. suck!
 
Beatrice har också passat på att rida... när inte Lína var hemma hämtade hon Didde i hagen
 
 
Det blev en väldigt fin fars dag igår... Felicia hade styrt upp massa överraskningar, först frukost på sängen...  sedan hade alla fyra tjejerna varsitt paket, ny klocka, kolor från Village, Per Mobergs julbok och sist men inte minst, så klart en fin whisky...
 
sedan stökade, blandade, vispade, skalade de för fulla muggar i köket... rådjurslår med klyftpotatis och panacotta med "fläder-hallon-sorbet".
 
Felicia avslutad kvällen med ett otroligt fint instagram-inlägg <3
 
 
 
 
 
 
och förresten... Ni vet väl att årets julklapp till alla män i år är en bok....
 
 
 
 
 
2013-11-08 ? 14:42:50

Val....

Hur vet man om man väljer rätt?
Man säger att det är lätt att vara efterklok.... men hur vet man att valet man gjorde var fel... det man valde bort kan ju ha varit ännu mer fel?
Hur väljer man, med hjärta eller hjärna? Eller magkänsla?
 
Nu måste jag bestämma mig för en av de tre prinsessorna... Ofelia, Olympia eller Omega... jag brukar ha lätt att välja valp... men den här gången vrider och vänder jag... Alla tre har olika egenskaper som jag uppskattar och söker... och frågar jag övriga i familjen får jag helt olika svar... 
2013-11-04 ? 13:37:49

O-valparnas regnr!

 
2013-11-03 ? 22:16:22

Fryspåfyllning

 
2013-11-03 ? 21:48:08

Chasing time...

Jag har helt kommit av mig att blogga...
Förra veckan var strulig, Tinna skadade fingret och Lilja mådde inte väl, sådär difusa symtom igen och hon blev inlagd på sjukhus... Vår vardag funkar om allt flyter på... Men inte helt enkelt med alla hästar, hundar och barn när eN vuxen försvinner. Men Lilja och jag blev så väl omhändertagna på sjukhuset och fick massa besök. Felicia sprang upp direkt från skolan och lekte med Lilja.
 
Valparna växer! De leker nu i hela huset och är så mysiga. Vi har fortfarande inte valt vem av tikarna vi ska behålla. Barnen har en solklar favorit.. Kristian också,.. Jag velar fram och tillbaka....
 
Igår var vi på Gräddhyllan, min favoritrestaurang! Så otroligt mysigt och romantiskt! Vi satt hela kvällen och avnjöt en sex-rätters klassiker. 
 
Idag var det Ikea-dags... Inköp av ny bäddmadrass och kuddar... Lite påfyllning av ljus och nya lampor till nattduksborden. Svårt att välja men det blev bra till slut.
 
Imorgon är det ny vecka, tiden går rasande fort. På söndag är det fars dag, glöm inte det. Jag har lovat Felicia att hon ska få pengar att köpa en present själv och givetvis får Tinna med... Sedan ska de laga mat och överraska.
 
Så tiden rasar iväg... Man hinner inte tänka så är det söndag igen.... vi hinner ju inte med känns det som...
 
Valpmys med bästa Linda <3
Godingar utomhus
 
Suddig men så söt är hon ofelia
 
Hippie är vår knähund 
Och Devil bamsebjörn