2013-09-17 ? 10:41:01

Impulsshopping...

Igår eftermiddag hade vi regionsmöte på Royal Corner, eftersom det är måndag innebär det lite logistik, lite grejer som ska med ut från Eklövsgatan till Häringeryd... så Krille var lite sen att hämta upp mig nere i stan... så det är ju tillfälle för impulsshopping... bästa shoppingen...10 minuter så hade jag händerna fulla med allt från mysig höstlykta, fem härliga blombuketter... hösten behöver härliga blommor... glittrigt halsband.. en väldigt fiffig ringhållare och annat smått och gott...Ja just det... impulsshoppade en Hemnes dagbädd också, http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/50080315/Behövs lite nya möbler hemma!
Sena som vi blev från stan... väntade redan Krilles syster Linda med familj på oss hemma. Linda och jag skulle ut och rida. Linda fick rida Lína och jag red Safir. Perfekt till vi skulle rida iväg kom kvällssolen. Vi hade en så mysig tur. När vi kom hem igen hade Krille lagat rådjurssadel, lyxigt som vanligt att komma hem från en ridtur och maten är redo.
Men nu har verkligen hösten kommit, riktigt rått och kallt ute..  Ikväll blir det tveklöst en brasa i kaminen... inventera värmeljuslagret. Tända en brasa och gosa ner oss i soffan med lite godis och kanske testa en av de nya glöggsorterna vi köpte i Kivik.
Bokade förresten hotell i Malmö, vi ska ju på Stiftelsenkonserten... man har ju för vana att boka ett dubbelrum... men kollade pris på svit med stort badkar och lite sånt extragrejs på rummet... 150 kr skilde det i pris... inget svårt val!
Hoppas på Hermines valpar i Norge och kanske en liten tikvalp till oss.... fick denna härliga bilden i morse av Halvor på Hermine!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: