2014-04-28 ? 21:02:14

När tid och rum står stilla

 
 
2014-04-21 ? 19:25:00

Åh vilken påsk!

Denna påsk hade vi inga barn.., och Krille finurlat med något och planerat.... Jag fyllde år och det var inte utan att jag listat ut att han hade något i görningen. I fredags åkte vi ner till huset på Österlen... Enligt tradition köpte vi pizza på troligen Sveriges bästa pizzeria... Typ en kiosk i Degeberga, Granbaren...
I lördags vaknade vi av morgonsolen och satte oss i varsin solstol och läste... Plötsligt blev Devil alldeles vansinnig och talade om att en bil var på väg... Åh sa jag en sån bil har Linda och Calle... Krille spelade såklart jätteförvånad... Men åhhhh jag som i flera månader försökt övertala Linda och calle att komma ner till påsk... Och de har hela tiden spelat tråkiga och velat vara hemma i påsk... Och i själva verket var detta planerat sedan länge.. vi hade nya bilen ner... Så vi fick plats i samma och åkte till Kivik för att äta på Buhres kajplats. Fantastisk mat! Vi passade på att köpa massa gott i butiken med... Buhres må va dyrt men värt varenda krona... Sedan åkte vi till Kiviks musteri och handlade massa gott, must, cider, gelé...
 
Väl hemma la vi oss i solen. Det bästa sällskapet och fantastiskt väder i vårt paradis!
Vad kan avsluta dagen bättre än en grillning? 
 
Mysigt att att vakna i söndags... Ja Martin och jakob tassade runt... Medan Linda inte tyckte man kunde sova bort hela födelsedagen! 
Så kunde de inte låta bli att sjunga heller och fråga hur det kändes att vara 31... Av Linda och Calle fick jag ett jättefint Edblad halsband.., av Kristian en fluffig (såklart rosa) morgonrock, en jättesnygg jacka och de önskade tofflorna... Svarta med rosa rosor! Skitfina!
 
Planen för dagen var att besöka Prästens badkar! Ett fantastiskt ställe! Killarna fiskade medan Linda och jag pratade om livets tunga frågor... Lycka... Kärlek... Prioriteringar... Linda är den syster jag aldrig haft...
 
På väg hem åkte vi till Buhres och köpte äppelknyten. Jag kunde inte låta bli att shoppa lite mer gotte till påskbordet. 
Väl hemma lagade vi påskbuffé med allt från smörfisk, lax, rökta räkor, havskräftor, lindas köttbullar och kristians jansson...
En fantastisk dag!
 
Idag har vi varit på Brösarpgården och tittat på deras hingstar. Barnen drömmer ju om ett föl efter Lina...men ska det bli får det bli den dag de har fått nya hästar och slutat rida Lina och Fiffe..
tungt lastade killar😂
Fina familjen Örnberg... Lillebror hade dock inte tid att va med på bild..
Jag och min stilige gubbe som alltid strålar på kort ;-)
 
2014-04-17 ? 21:42:31

Vart tog veckan vägen?

Nyss var det fredag... Å då kom barnen... Så har vi hunnit med allt från storstäd... tv-mys.... Hästtävling och ett par lovdagar. De stora tjejerna har dessutom varit på ridskolan varje dag och deltagit på olika clinics. Idag var de även på stallpyssel med rykttävling och ikväll på sits-clinic. 
Vi har hunnit fira min födelsedag med lite familj och vänner. Massa fina presenter och blommor...
 
Dock var jag aningen trött idag efter jobbfest igår. Pingis stod för husrum medan Elias fixade käk. Vi andra var nog mer statister ;-)
Vi grillade gott... Drack fancy bag in box-vin och njöt av vårsolen!
 
2014-04-06 ? 17:40:42

Sådär som vanligt..

Vårt liv ju som alltid... Fullproppat med roligheter och förgylla livet med sånt vi tycker om. Veckan har gått i ett med träning inför gårdagens tävling. Både Tinna och F har fått nya sadlar i veckan. Karin Åberg var här och provade ut. Så Lina har nu en Sella Soft och Fiffe en Top Reiter. Det var dock inte från mig och Kristian utan min omtänksamma mamma som ser till att tjejerna har bra (och säker) utrustning. Så har vi ju tränat massor. Safir är dessutom nyskodd.
 
igår tävlade Tinna. Det gick väldigt bra! Hon och Lina utvecklas i rasande fart.
I tölten fick de 4.5 och fyrgången 4.25. Bommen denna gång var galoppen. De visade lite för kort sträcka, kvalitén låg på 5 men poängen 2. 
 
igår kväll var vi på dansbandsgalan med Linda och Carl-Johan. Mingel och dans hela kvällen. Jäklar vad roligt vi hade!
 
Idag har vi bara slappat. Kristians pappa Börje med sambo Ann var förbi på förmiddagskaffe. Sedan har vi bara legat i soffan, kollat på film och myst... Devil är zupermys-killen i huset ❤️