2014-01-23 ? 22:34:41

Väldigt mycket nästan....

Nu har Det känts som nästan färdigt i huset på häringeryd ganska länge... Men nu är det två dörrar, pyttelite gips och målning kvar... Sedan är  detta projektet klart! Vi är överens om att hålla oss till de delar vi bestämde från början,., Göra klart dem och inte lägga till lite extra här och var.. Vi har kommit på oss flera gånger att vara på väg att starta ngt extra... Räcker ju med att vi målade om köket bara i farten ;-)
En fin bild på min fina Disa på Atli-kurs
2014-01-20 ? 22:13:23

Saga

Vi bestämde oss häromdagen att tacka saga för tre fina kullar och leta efter ett nytt hem åt henne. När man har kennel är det tyvärr så att de gamla hundarna måste flytta för att ge plats
åt de yngre. Så om en dryg vecka flyttar Saga till "Barney"... Sin systerson. 
 
Det känns lagom långt iväg och det känns bra att hon kommer till en kunnig familj som kommer ta väl hand om henne!
2014-01-18 ? 22:29:31

Tjejhelg...

Vi har en tjejhelg på häringeryd jag och mina flickor...
Jag har inte bott på häringeryd sedan före jul... Och det känns jättekonstigt! Vande mig snabbt vid att bo i stan.., och Hippie har inte klagat... Hon går ju enkelt lös även om vi är på söder.
Men nu är det bara några snickeri-timmar ifrån att huset är inflyttningsklart och stora flyttlasset ytterligare 9 km söder ut är redo.
 
Men denna helg är en barn-myshelg... vi har myst med levande ljus, eld i kakelugnen... Ridit alla hästarna.. Och gosat med hundarna.. 
 
Även om det känns som att sova på hotell... Känns det väldigt perfekt! 
 
Märkligt... Jag som aldrig kunnat tänka mig bo i utkanten av stan.. Kom att stormtrivas på Biskopshagen.., frågan är om grannarna trivts lika mkt med mig..., och Alla hundar!?!
2014-01-12 ? 21:48:00

Året...

Jag har alltid sammanfattat varje år med ett blogginlägg... Och i år vet jag inte hur jag ska börja eller vad jag ska berätta...
Men eftersom Ni mest trogna bloggläsare fortsatt läsa trots att bloggen långa perioder varit tyst... Säkert undrat varför... Men omtanke...
Redan under 2012 tog jag ett beslut.. Som visade sig inte vara genomförbart kanske på det sätt som jag trodde... 
I början av 2013 la jag upp bilden nedan... Den säger allt om vad jag kände då...
 
Sedan började med resan ta fart...  Runt påsk var jag väl officiellt singel... 
Spenderade påsken på österlen med mamma och mina fantastiska flickor.
Livey kändes okej, svårt de dagarna jag inte hade barnen hemma... Å andra sidan fick man ju plötsligt tid att börja rida. Så visst förde det in nya positiva saker i livet också... Det var lite nytt att kunna planera saker och bara behöva tänka på sig själv... Mitt liv var barnen... Hästarna.. Hundarna och min vän Rosa.. Oj vad mycket skoj vi hittade på...
Så gick det väl inte så jättelång tid... Sisådär en bit in i maj... Så föll jag pladask för verkade ha allt man kunde önska hos en man.... Och dessutom föll det sig vara ömsesidig ;-)
Merparten av vår omgivning verkade anse att man borde ha någon form av skiljsmässo-likvaka...
Men det var som att lägga ett tämligen enkelt pussel och helt plötsligt hade vi ett liv ihop.
Så nu några månader senare... Sitter jag i nyinköpta våningen på Söder medan huset på Häringeryd är ett bygg och renoveringskaos... Kristian är i Stockholm på konferens och jag myser med Devil i soffan...
Vi har köpt en hund ihop, minimonstret Dräparn... Sparat en valp efter Glimma... Omega... Tinna har fått en egen häst, Lina och Kristians dotter har fått Islandsvalacken Fifill i julklapp.
 
Undet året har jag tänkt mycket på framförallt en sak... Hur vet man om man gjort rätt... För man testar ju vanligen endast en av sina valmöjligheter.... Och sällan kan man backa och "gör om gör rätt" är bara bullshit. 
 
Min mamma som alltid står bakom vad jag än väljer för vägar i livet, gav mig häromdagen de latinska orden" dum vivamus vivamus", medan vi lever låt oss leva. 
Man kan inte vänta på livet, för livet väntar inte på dig... Det bara rusar vidare tills vi en dag står och undrar vart tiden tog vägen..  Varför vi lät vardagen bli slentrian... ofta innan jag somnar.. Säger jag till Kristian... våra dagar är alltid så fantastiska...  Jag kan räkna på en hand de antal kvällar jag somnat utan att känna att jag är otroligt lycklig. Det enda negativa är nog alla de skrattrynkor jag fått :-D
 
Jag bjudet på en kavalkad av bilder.... Och ni kommet återkommande se samma landskap, Stenshuvud nere i Kivik.... Vi har nämligen bestämt att vi ska uppleva Stenshuvud varje årstid!
Me and Rosy... Queens of fucking everything....
Mammas överrasknkngsfest när jag fyllde 30
 
 
vissa hade mer humor än andra ;-)
 
 
Jag slarvade bort min plånbok rätt många gånger under året... Här fick Ros buda ner ett kort som låg hemma för jag skulle klara mig i Malmö ;-)
Beatrice grillar
den magiska soluppgången när allting sa klick!
beatrice säger hej då till fina Lisa som fick somna in, gammal och trött fick hon frukost av Bea.
Både matte och hundar kom att stortrivas på Eklövsgatan
Midsommarritt på Safir
Min bästa Malin med O-kullen
Lovisa, Tinna, Lilja och Bea med N-valparna
Kristian och Lilja grillar
Rigeleje
Stenshuvud 
Stenshuvud
hungriga hundar
Tinna och Dräparn
Liten Dräpare med husse
Devil på utställning
Krille med drömgrillen
 
Tinna 
beatrice 
Lilja
Team Lindsten
Dräparn på utställning 
Nyår på Eklövsgatan.... 
 
Ser med glädje och spänning fram emot att uppleva 2014... Jag gissar inte vad det bjuder på... Jag ska se till att det bjuder på det vi vill uppleva!
Till alla er som tycker jag varit frånvarande under 2013... Att jag varit dålig på att höra av mig och kanske lite tråkig... Förlåt... Jag har behövt min energi till mig själv och barnen! Nu är pusslet snart på rätt plats... Så hoppas jag återse er mer under 2014!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2014-01-08 ? 20:45:00

Jul och nytt år!

 
Vi har firat en fantastisk jul i tolg med Lindas familj.
Slappat massor
Och gissa vem som busat?!?
 
Snickrat....
Välkomnat familjens nya häst Fifill
Firat nyår med grannar på Eklövsgatan....
 
Och livet är fantastiskt!
God fortsättning!