2008-03-27 ? 16:26:51

Räkmacka

Valpköpare är himla trevliga :-)
Att ha Millis (Achilles) på vårdcentralen är lyx.... och Charlotte som är Aza´s nya matte är Tinnas tandsköterska.... och inga telefonköer här inte.... utan man blir uppringd eller messad! Dubbel räkmacka.....
Det finns ingen veterinär eller revisor som vill bli valpköpare... skojar bara ;-)

Götängens Vilonas (mammas Lonis) förra matte jobbade i chark, hon brukade komma med skinkspill till våra hundar ;-)

Har glömt att berätta... hade med mig Spinkelink (Bianca Bratz... the one and only) till Maxi häromdagen, eller sen kväll rättare sagt... inte så mycket folk... så bara för att testa denna kanonnäsa... la jag ett litet spår på parkeringen.... gick in och handlade, tog ut henne.... vips busenkelt....  Var ute i stallet i morse, då hängde det lilla "odjuret" i Sleipnirs svans (åring), morrade för fullt och släppte icke (kallas det kamplust, ehhh), Sleipnir var ju inte särskilt nöjd.... men men det är Binkis, blir hon lite uppspelt  så suger hon direkt.... särskilt i mattes byxben, handskar.... eller nallar... dom är magiska.. illafall... skojade med henne att nu är hon iallafall större än katterna!

Äntligen börjar hon  lära sig "osynliga" grindar... har tagit lite tid... hon ålar sig fram på mage om det behövs.... vet att hon inte får ex vara i soffan.... men har glömt det lätt.. har flygit ner bara man sagt "B"..... men nu senaste dagarna väljer hon självmant sin fåtölj.

Binkis och Tinna har lekt "mamma, pappa, barn" idag,
-Binkis, jag är mamma så är du lillasyster, Sunna är pappan på jobbet.... Saga kan vara storasyster, eller näää vi har ingen storasyster.... eller vad tycker du.... eller jag vet, storasyster är hos mormor, Rolf och Gustar, för hon har varit busig och inte ätit upp sin mat... de är bra!
Så matar Tinna Binkis med allt möjligt..... rice crisp, ost, skinka....

Nu har tydligen "pappa" kommit hem, Sunna har lagt sig i Tinnas säng....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: