2009-08-14 ? 21:54:47

14 augusti

21.43
Aza har åkt hem, Sunna är tillbaka...  Lilja letar och letar efter Aza och ropar "Aja", står på trappan och ropar om och om igen, de blev riktiga vänner. Sunna å andra sidan visar ganska tydligt att bli "bortlämnad", komma hem och möta ett gäng "odrägliga småglin" som hoppar som små studsbollar, är allt annat än okej.
Först ut att åka i morse var Fenix, allt har gått bra!
Sedan åkte Fixa, har fått både mms och sms att det går hur bra som helst. Tinna tyckte det var "grymt coolt" att Fixa "ska bo på Astrid Lindgrens värld, hos Pippi och Emil". Ännu coolare att Fixas matte träffat Kling och Klang idag... däremot var ju Fixas husse lite busig, frågan är om det kan vara så han var Karlsson på taket, som klätt ut sig, men frågan var hur han isåfall gömt propellern?
Lilja var aningen tveksam, först försvann Fenix, så Fixa... när Flizans nya familj kom hade hon förstått vad det gick ut på... hon försökte gömma Flizan, ville vare sig släppa henne ifrån sig eller visa upp henne. När Flizan åkt var det krokodiltårar hos både Tinna och Lilja.
Men så skulle ju Glimma med syskon komma till Häringeryd ikväll. Turligt nog så eftersom de har bott hos mormor, har de fått besöka henne ibland, längta, förbereda, fundera... lite som det ska vara. Så vi hämtade Glimma och maken till kavat liten dam! Vårt hem är ju nytt för henne och att Saga är mamma är det ingen tvekan om, för här fanns inte ordet tvekan i hennes ordlistan, hur tuff som helst undersökte hon hela huset. Men nu sover hon med sina syskon och kusiner.
Kommentarer
Challe

Lilja får komma och hälsa på Aza nån dag.

2009-08-14 @ 22:05:04
URL: http://azahara.blogg.se/
Eva o Kasper

Och Flizan får komma och hälsa på Kasper. ;)

2009-08-14 @ 23:43:00
URL: http://skogsstjrna.blogspot.com/
jenni

ja det er ikke nemt når de små rejser, jeg forstår godt de krokodille tårer

2009-08-15 @ 07:30:48
URL: http://www.gaardhunden.webbyen.dk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: