2009-06-02 ? 09:44:21

2 juni

09.07
Oj vad trötta vi är idag! Jag har massor "att göra" idag, men, ska ta en slapp förmiddag, fixa och trixa i eftermiddag. Vilken helg vi har haft!
Vi började i lördags med att att förbereda logfesten och vilken fest det  blev, maten blev jättegod, vi grillade vildsvin, älg, rådjur och nöt. Patrik och Walle spelade musik hela kvällen... tja och somliga fick lite sämre balans än andra framåt natten.
Söndag morgonen var ju bara att bita ihop och sätta sig upp ur sängen och börja förbereda nästa kalas, "kak-kalas".
Valparna fick mycket beskådning och hade fullt upp att visa sina kvalitetet ;-)

Igår var det dags för den stora dagen, födelsedagen. Vi började med en härlig frukost innan vi hav oss iväg, vart vi skulle hade Hannes ingen aning om. Först misstänkte han att vi skulle åka någonstans med tåg, så när vi kom till flygplatsen trodde han att vi skullle åka på en resa och tyckte jag var allmänt galen när jag inte parkerade på rätt stäle och körde förbi entrén... Vi körde genom hela flygplatsen tills vi kom fram till Växjö Flygklubbs klubbstuga där Cessna planet väntade med flyginstruktör, det var ju dags för Hannes första flyglektion. Dessutom skulle Tinna och Hannes pappa Jón med i planet. Behöver jag säga att Hannes blev lika överraskad som glad? De flög i en dryg timme, bla lågt över Växjö stad, Marklanda och Häringeryd.
Efter flygningen fortsatte resan till nästa okända ställe, Öjaby Herrgård där mamma och Rolf mötte upp och vi avnjöt en underbar lunch.
Sedan vid 16.30 var det dags för Hannes föräldrar att ta tåget till Kastrup för avresa till Island.. Så på vägen hem stannade vi till hos Gylfes och belv bjudna på middag och Lambrusco i solen (inte jag dock).
Så vid 21 igår kväll satte vi oss i soffan, lyckliga och trötta, efter ha umgåtts med ca 70 st av våra vänner under denna helg, upplevelser mm... allt blev så perfekt som det någonsin kunde bli och Hannes tyckte att det kunde inte finnas bättre sätt att fira sin 40 årsdag på.. och givetvis, att själv få spaka ett flygplan- har varit en dröm i många år!
Nedan lite bilder:














Häringeryd! Här bor vi!








Lördagen 30 maj

Sunna älskar Malin

Stora fina grillar vi fått låna!

Patrik och Walle värmer upp


Linda, jag (Ninni), Rosa & Anders

Jag, Keit, Walle, Patrik

Keit och Jón

Magnus och Axel

Gustav och jag

Äntligen mat!

´
Jotham och Emelie

Rosa, Elias och Anders

Tosse gillar också fest, många som vill kela med henne

Framåt natten blir Gustav mer och mer omtänksam ;-)

Fördelen med logfest är att det ofta finns hästtäcken och annat man kan vila sig på, tur för både Gustav och Rosa....
Johan är en sann gentleman som bäddar ner dem...

Söndagen 31 maj

Hannes och Lilja

Bibbi, "lill-Kalle" Wilmer" och Bengt-Göran

Vera,


Lena och Vera

Åse, Olof och Elsa

Wilmer

Linda och fölis



Kommentarer
Rosa m familj

Ojoj oj vad roligt vi hade!!! Tusen tack för en super rolig 40 årsfest. Hannes verkar ha haft en dunderhelg. Di gamle ska ju firas i många dagar...hihi!!

2009-06-02 @ 12:44:15
Rosa igen

Snyggt linne Ninni=) o vilka söta flickor i underbara klänningar.

2009-06-02 @ 12:45:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: