2010-08-08 ? 21:07:07

8 augusti

Dags för en text!
Vi har haft en härlig månad, några dagar i Danmark, vi bodde fint på Comwell Kolding, gick på Legoland, Ebeltoft Safari, besök hos Jenni på Gartnervejen och mys med Götängens Bardur och hans avkommor.
Så har Hannes föräldrar varit hos oss en vecka, några dagar hade vi ensamma familjen på Häringeryd, så när I-valparna flyttat, åkte vi med familjen Horn-Gustafsson. Vi har haft  det jättebra! Hundar och folk har njutit av havet, mysiga grillkvällar, laxafton och härligt umgänge.
Glimma gillade stranden, inte havet. Hippie däremot har promenerat kilometervis i långgrunda Östersjön. De båda tyckte "koppeltvånget" på campingen var sådär, så en sväng hos Bonn-Ola och bus med Bärnard på Öländska östkusten lättade upp tillvaron.
Vid ett sent tillfälle (ca 02), släppte jag dem lösa på campingen... det gick sådär, de båda fick lyckorus och busade som galningar....
Till de bådas förtret sprang det en igelkott i vårt förtält varenda natt! Hundarna var vansinniga på kotten!
Det slutade sådär för kotten:
Kotten flyttades till skogen av campingens vaktmästare.... och två nätter senare flyttade han inte i familjen Horn-Gustafssons förtält ;-)
Vi hade en härlig dag på Ölands djurpark... Ni som är födda på 80-talet och har gamla sunkiga minnen från djurparken och inte vill åka dit med era barn... åkt dit, väl värt ett besök!!!
Aza med familj kom på besök, Aza stormtrivdes och berättade för mig att hon gärna vill ha en kull valpar till.... visst borde hon väl får det! Challe, jag tycker du ska blogga om hur svårt det är att få tag på en gårdshund... :-)
J-kullen är ljuvligt fina!!!! Lilla Maräng (Juli-Juvel) som förhoppningsvis ska få valpar hos oss om några år är helt underbar. Nästan helvit," ett svart och ett vitt öga" (givetvis pigementerade ögon ).
Tikarna är alla tre helt jämna i storleken, Jarrax har... ska vi kalla det lite mer hull på alla håll och kanter... exempelvis fett på tassarna ;-) Underbar är han!
Nu ska jag se om jag kan smita ut med hundarna... Beatrice har råkat få i sig mjölk och har jätteont i magen, men sover just nu... Hannes och Tinna myser framför film.
Kommentarer
Challe

Nu har jag bloggat enl önskemål =)

2010-08-08 @ 21:42:34
URL: http://azahara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: