2012-05-28 ? 08:57:39

Dags å skriva

Jag har pollenallergi och håller på att bli tokig! Tar jag medicin blir jag hur trött som helst... och tar jag ingen medicin blir jag trött, täppt och ögonen kliar... är det inte dags att det ger med sig snart?

Förra veckan var jag på ngt extremt effektivt och skönt.. ont-skönt, thaimassage! Passade på att göra det på lunchen, http://www.imperialmassage.se/
Ni som bor i Växjö kan jag varm rek detta!

I lördags var det äntligen dags för Lincoln, "Hector" att flytta hemifrån, men en hel del pusslande och extern supprot, såsom världens bästa vetrinär som besiktigade Hector en onsdagkväll kl 21, helylle-vildingen med läderjacka och folkabuss Pär... är Hector nu äntligen på plats på Åland!
Det kändes lite i kennelmors hjärta, när valparna i vanliga fall flyttar vid 8 veckor så har man en "inarbetad plan" och distans i hjärtat till dem... men nu blev Hector kvar i nästan 4 veckor.... och det kändes att skiljas från honom.

Det positiva var dock att Lava blommade som en liten ros när hon blev ensam. Hon var hela tiden väldrigt trevlig, social osv, men steget efter storebror... så nu har hon bara sin mor och Hippie att tampas med ;-)


Lava
Kommentarer
Lina

Jisses så söt Lava är! Hade vi inte redan haft huset fullt av vilddjur hade jag köpt henne på stört! Fast hon är väl inte till salu :D

2012-05-28 @ 19:10:41
Mona

... och efter överlämning på en JET-mack i Södertälje åkte Lincoln/Hector till Klockargården i Enhörna där familjen och schnautzern Fabbe huserade oss över natten. Och sen bil och sen färja och mera bil. Lång väg från Småland till Åland. Men nu är han hemma och har till och med blivit kompis med katterna.

Jättetack för all hjälp och alla snabba mail och allt trixande inför resan!

2012-06-07 @ 15:04:46
URL: http://www.fridhemsfrun.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: