2013-11-03 ? 21:48:08

Chasing time...

Jag har helt kommit av mig att blogga...
Förra veckan var strulig, Tinna skadade fingret och Lilja mådde inte väl, sådär difusa symtom igen och hon blev inlagd på sjukhus... Vår vardag funkar om allt flyter på... Men inte helt enkelt med alla hästar, hundar och barn när eN vuxen försvinner. Men Lilja och jag blev så väl omhändertagna på sjukhuset och fick massa besök. Felicia sprang upp direkt från skolan och lekte med Lilja.
 
Valparna växer! De leker nu i hela huset och är så mysiga. Vi har fortfarande inte valt vem av tikarna vi ska behålla. Barnen har en solklar favorit.. Kristian också,.. Jag velar fram och tillbaka....
 
Igår var vi på Gräddhyllan, min favoritrestaurang! Så otroligt mysigt och romantiskt! Vi satt hela kvällen och avnjöt en sex-rätters klassiker. 
 
Idag var det Ikea-dags... Inköp av ny bäddmadrass och kuddar... Lite påfyllning av ljus och nya lampor till nattduksborden. Svårt att välja men det blev bra till slut.
 
Imorgon är det ny vecka, tiden går rasande fort. På söndag är det fars dag, glöm inte det. Jag har lovat Felicia att hon ska få pengar att köpa en present själv och givetvis får Tinna med... Sedan ska de laga mat och överraska.
 
Så tiden rasar iväg... Man hinner inte tänka så är det söndag igen.... vi hinner ju inte med känns det som...
 
Valpmys med bästa Linda <3
Godingar utomhus
 
Suddig men så söt är hon ofelia
 
Hippie är vår knähund 
Och Devil bamsebjörn
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: