2014-03-30 ? 20:55:00

Fantastisk helg!

Helt plötsligt kom solen och hela världen började leva igen...
Från att egentligen ha legat i ide hela vintern fick man massa energi att göra saker ute.
 
Igår körde jag skräp till tippen, vi har rensat
massa saker i stallet som är i halvdåligt skick eller inte används. Tjejerna har fått stallskåp och äntligen lite ordning och reda. 
 
Malin följde med till ridskolan. Lilja ville absolut att hon skulle gå jämte henne när hon red Lilleman. Beatrice red Fonzie... lilja rider väldigt bra... Men Beatrice är extremt duktigt. Hon är fyra år och sitter i traven lika bra som jag. Hon studsar inte alls som de andra barnen utan gungar mjukt i varenda steg.
 
Efter ridningen tog vi fram utemöblerna och gjorde våfflor ute i solskenet. 
 
Idag har vi varit med mormor i Lilla Pene och tränat på banan. Vi hade med oss Lina, Fiffe och Ragna. Vi var lite osäkra på hur det skulle gå att lasta Fiffe, men med lite övertalning gick det. Han var lite osäker på banan i början men med lite ryttarstöd gick han otroligt fint. Tinna red Lina med otroligt intensitet och energi. Lina börjar visa enorma rörelser och tempon. Traven har blivit deN starkaste gångarten. nu gäller det bara att de lyckas med detta även på tävlingsbanan också.
 
 
Och jag kunde inte låta bli att rida min fina Safir.. barbacka... I jeans.. Med ett tvådelat bett utan nosgrimma... I både trav och galopp dansade han fram...
 
 
2014-03-28 ? 07:59:00

Födelsedag!

I tisdags fyllde Kristian år! Vi tillbringade först helgen nere på Österlen, en vandring upp för Stenshuvud var som alltid målet med våra Skåneresor. Denna gången fick hundarna följa med upp! Hippie och Diva blev ganska fort trötta! Med andra ord, så vilda är inte studsbollarna!
Med oss hem hade vi vackraste lilla Thórdís.... hon mår inte bra och ska vara hemma och vila.
 
I måndags gick vi på matchen och såg Lakers-Luleå! 
 
I tisdags, självaste födelsedagen, blev det frukost på sängen, paket och självkart sång! Dagen fortsatte med sushilunch och avslutades med våffelkalas hemma. 
 
GRATTIS ÄLSKLING <3
 
2014-03-20 ? 20:45:16

Överraskning!

Det här är kärlek.., specialbeställda klistermärken till bilen.., i rosa!
 
 
2014-03-20 ? 20:41:27

Baciller!

Sedan förra veckan har det snurrat magsjuka bland barnen. Ikväll blev även T sjuk så det verkar inte ge med sig.
B har haft den två omgångar.
 
Tur att jag har back up av mamma. Fixar ridlektioner, fixar Pongo.., imorgon hämtar hon Lina och har henne i helgen så Tinna kan rida med Rolf.
 
I helgen hade vi förutom sju barn (sova-över kompis) besök av en av mina bästa vänner, Karin. Karin bor nu i Sundsvall så vi ses allt för sällan... Men även om tiden går för långt emellan känns det som vi sågs i förrgår.
 
Barnen sover... Kristian är på hockey.., nu ska jag krascha framför tvn med ett glas vin... Smygstart av helgen! 
 
2014-03-09 ? 11:50:06

Årets första tävling!

Igår var det premiär för vårens första tävling för Tinna och Linas del. Tinna har tränat mycket i vinter. I höstas travade Lina inte med ryttare på ryggen, galoppen blev oftast pass och tölten var närmst grisepas.  Att Tinna kämpat med traven märktes, hon hade svårt att få Lina att hålla tölten hela varven... Men den tölt de visade var riktigt bra!
5 april åker hon med mormor på nästa tävling. Till dess har hon bestämt sig att få till tölten! 
Eftersom hon var så duktig fick hon välja något roligt att hitta på igår kväll, det blev restaurangbesök och mongolisk buffé!