2013-08-27 ? 10:55:05

Så stolt!

Igår, för första gången, fick Tinna och Felica lov till att rida ut ensamma för första gången. De har  blivit så duktiga, ansvarsfulla att vi tyckte att det var dags för dem att få rida ut.
 
Så Lína och Tindra sadlades, på med alla benskydd och boots, skyddsvästar och hjälmar på tjejerna.... Vi gick noga igenom vilken väg de skulle rida samt att de hade telefoner med sig.
 
Det gick helt perfekt, hem kom två lyckliga tjejer som lätt som en plätt fixat att rida ensamma. 
Efter maten så var det dags för nästa premiär, Felicia fick rida Safir, å det gick så bra! Är så imponerad, Ni som känner honom vet att det är en speciell häst...som gör allt för sin ryttare om man "trycker på rätt knappar".
 
Så nu rider barnen alla hästarna, sköter stallet själva, jag behöver bara stötta med träningstips! Å vad roligt det är!
 
 
och en gammal bild på Safir:
 
2013-08-25 ? 18:21:00

Speedhelg!

 
 
Vi startade helgen med riktig mysfredag, först red jag tre hästar, Tindra, Didde och Safir. Både Didde och Safir fick voltjobb. Krille filmade dem så jag skulle kunna se hur de utvecklas. Sedan grillade vi rådjur, delade en flaska vin och kraschade i sängen framför en film.
i lördags åkte vi först och firade Tinnas 10 årsdag, för att sedan hämta F och H för att åka ut till tolg för att fira deras kusin Martin som fyllde år. Krilles syster Linda  bjöd på jättegod mat och bakat zuperfina tårtor.
Efter kalaset åkte vi hem och kopplade husvagnen för att köra direkt till Moheda. Vi var bjudna till min kollega "Pingis" och hans fru Sofie på terassfest. Pingis hade hyrt sumodräkter och det blev en dunderfest. Tania körde allsång med gitarren. Framåt småtimmarnas blev det buggsnurr i öltältet, det var ju även Mohedadagar... Själv försökte jag glänsa med mina buggkunskaper... Men får nog ta privatlektioner om jag någon gång ska närma mig Krille... Sedan var det rätt skönt att kunna sova i husvagnen och slippa köra hem, perfekt att alltid ha den packad och redo.
Idag har det bara varit mys, förmiddagsfika hos min faster Agneta och hennes man Lennart, kikat foton från när pappa var liten.. 
 
Fina Didde
Vad hände med Simsons spö?
 
 
För de som skulle festa hade Pingis styrt upp snyggt!
Davva och Pingis
 
2013-08-22 ? 11:45:10

Diva på jobbet...

Mysigt å ha husse och matte på jobbet... först fikadejt med matte...
 
ååå sedan härja sig toktrött på husses kontor...
 
 
 
2013-08-21 ? 10:40:00

Åh sommaren kom tillbaka!

 
Satt och kikade på min facebook... åh vilka härliga somriga bilder jag hittade!
 
Soluppgången som var starten på en underbar sommar <3
 
Balkongmys... 
 
En av flera dagar på Rigeleje! 
 
 
 
 
Stranden i Simrishamn... barnen tyckte det var jättekul att försöka gräva ner oss.... sanden var brar lite lös och grovkornig....
 
Prinsessan Lilja på Kiviks marknad
 
Min racerhäst Safir <3
 
Här är hon stjärnan, 9 veckor gammal och Häringeryd största Diva! Vackrast, busigast och charmar alla <3
 
 
 
 
 
 
 
 
2013-08-11 ? 22:58:00

När orden inte kan beskriva känslan...

Jag som så många andra börjar jobba imorgon! 
Känslan av "slut" kommer nog över fler än bara mig, imorgon börjar vardagen!
Men min sommar går inte att beskriva i ord, på så många sätt...
men mitt hjärta bubblar och ler åt alla fantastiska nya upplevelser denna sommar bjudit på.
Det har varit så fantastiskt och det bästa är ju att   detta nya liv följer med även när vardagen kommer smygandes. 
Det känns som om Krille och jag gjort varenda dag denna sommar till den bästa just den dagen, sedan har det inneburit allt från ridtävling med barnen, vandrat upp för Stens huvud och suttit jämte varann och blickat ut över havet... Eller bara sovit länge, lagt oss i solstolen och avslutat kvällen med ett glas vin.
 
i fredags åkte vi till Ronneby med husvagnen, Diva, Devil och Glimma var med. Vi campade med  Anette och Janne som även är Hippies uppfödare. Camilla och Halvor är på besök från Norge sedan en vecka tillbaka och var hus och djurvakt hela helgen. Vi har ställt ut Devil och är mycket nöjda med resultatet! Very good och det är precis rätt, ännu ung inte fullt utvecklad hane, men han vann ändå sin klass.
 
Ikväll jagar Krille och Halvor, både jag och Camilla tänkte lägga oss tidigt... Dock kommer det bli världens liv på hundarna som blev enligt sin egna åsikt, kvarlämnade hemma, när Krille åkte och jagade.. Så jag väntar mig en ljudlig väckning någon gång runt midnatt ;-)
 
 "Inga hundar i sängen" ;-)
 
2013-08-06 ? 23:01:14

Viiiiilda valpar

Jag tror jag har Olsenx3... Hectorx3... Eller å andra sidan typ hela H-kullen ihop
vad gäller busiga valpar! Tro inte att de nöjer sig med att leka i trädgården! De huserar över hela Häringeryd, allt farligt måst testas! Särskilt höga höjder!
De är besiktigade idag och på fredag blir det flytt ! Ett stort chip i nacken kände de knappt av,
 
Sitter just nu på altanen med ett härligt glas vin efter ha invigt vår nya grill, Krilles nya favoritleksak. Vi har grillat tonfisk och har tänt mängder med levande ljus på hela altanen, jättemysigt... I ugnen väntar körsbärspaj på körsbär vi plockat hos mamma och Rolf
 
 
2013-08-02 ? 00:37:04

Mysigt och ny häst!

 
 
 
 
 
 
Har haft en helt underbar och mysig pratkväll med Malin!
Vi hann prata om allt mellan himmel och jord... Krille grillade och fixade god mat, innan Malin kom fick vi besök av Rosa och Anders... Krille och Anders vände och snirklade på lite snickaridéer, Rosa kikade på min nya häst, Didde. Lind är såld och Didde har flyttat in, han känns helt fantastisk men jag har inte bestämt om jag ska behålla honom.
 
Nu ska jag sova... Krille och Devil jagar vildsvin och jag lär somna innan de kommer hem...
 
God natt!
 
Didde