2013-08-25 ? 18:21:00

Speedhelg!

 
 
Vi startade helgen med riktig mysfredag, först red jag tre hästar, Tindra, Didde och Safir. Både Didde och Safir fick voltjobb. Krille filmade dem så jag skulle kunna se hur de utvecklas. Sedan grillade vi rådjur, delade en flaska vin och kraschade i sängen framför en film.
i lördags åkte vi först och firade Tinnas 10 årsdag, för att sedan hämta F och H för att åka ut till tolg för att fira deras kusin Martin som fyllde år. Krilles syster Linda  bjöd på jättegod mat och bakat zuperfina tårtor.
Efter kalaset åkte vi hem och kopplade husvagnen för att köra direkt till Moheda. Vi var bjudna till min kollega "Pingis" och hans fru Sofie på terassfest. Pingis hade hyrt sumodräkter och det blev en dunderfest. Tania körde allsång med gitarren. Framåt småtimmarnas blev det buggsnurr i öltältet, det var ju även Mohedadagar... Själv försökte jag glänsa med mina buggkunskaper... Men får nog ta privatlektioner om jag någon gång ska närma mig Krille... Sedan var det rätt skönt att kunna sova i husvagnen och slippa köra hem, perfekt att alltid ha den packad och redo.
Idag har det bara varit mys, förmiddagsfika hos min faster Agneta och hennes man Lennart, kikat foton från när pappa var liten.. 
 
Fina Didde
Vad hände med Simsons spö?
 
 
För de som skulle festa hade Pingis styrt upp snyggt!
Davva och Pingis
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: