2007-08-20 ? 08:27:51

Vardag igen

Nu när alla valparna åkt så är manåter i vanlig vardag. Dock med en ny liten hund i familjen.
Binkis är otroligt duktig. Vi har redan spårat, tränat sitt och inkallningen sitter perfekt. Man hinner knappt säga hela hennes namn förrän hon är påväg. Oavsett "retning". Igår var vi i Halland och lekte med en annan dansk-svenskvalp, lika gammal, trots att de kunde vara upp i vild lek kom hon direkt på inkallning.

Binkis har dessutom lyxliv, hon sover tätt intill sin mamma på nätterna under flera fleecefiltar!

I lördags var vi ute och la spår till alla tre hundarna, till min stora förvåning, spårade Sunna lika bra som Ilona. På vägen hem från Blekinge igår konstaterade Hannes & jag att vi kommer nog aldig ha en hund som Ilona igen, godkänd MH-korning, 1:apris med CK på utställning, tjänstehundcert, uppfl till lägre klass spår, 1:a pris med HP i avelsklass, kanon i eftersök, har deltagit på älgjakt och skallar-ställer älg, vallar hästar på kommando.... och alltid världes lydigaste. Nu märker man dock att hon börjar bli gammal, hjärnan går lite långsammare... men ändå all heder år den hunden!

Idag är Tinna och Binkis med mormor & morbror Gustav i Blekinge. Tinna fixar utan problem att ta hand om Binkis, med lite stöd från mormor att ta på selen och veta att det är dags att ge henne mat. Saga ska opererera bort sina tonsiller i Läckeby idag, så de har en liten mysutflykt och skulle hälsa på bla Götängens Ulme.

Freja och Slepinir är hemma igen, Freja har varit på betäckning med Vaengur frá Audsholtshjáleigu.

Vi har fått lite fina bilder på Bonus Kasper idag, ser fram emot fler bilder ;-) 
image102 
Götängens Bonus Kasper, båda bilderna
image103
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: