2007-08-09 ? 20:56:26

Vi har världens härligaste valpar och hästar som vill byta sovplats med Sunna

Nu har man inte alls lust längre att sitta vid datorn på kvällarna, valparna är helt underbara! Vi är ute med dem hela kvällarna hela familjen, de gräver,gnager och upptäcker. Väl inne sedan somnar Tinna och Binkis i soffan, man bär in Tinna i sängen och Binkis till syskonen. Ibland får någon av hanarna ligga med Tinna i soffan, men riktigt rättvist är det inte. Nu klättrar alla valparna i trappan, det är riktigt häftigt. Coolast den som tar sig upp först!
Var med Tinna på Panduro i onsdags och ser att de där säljer samma fleecetyg som Kasper har till sin filt, med tårar i ögonen ber hon få köpa e bit filt för Binkis är jätteavundsjuk på Kaspers filt... har Binkis sagt. Så nu har Binkis och Kasper likadana filtar.

Har alldeles glömt, har fått svar på Sagas röngten, A! Hela Sunnas första kull har A på höfterna!

B-valparna regnr finns nu på SKK hunddata!

Till hästarna sedan, de har blivit sådana innegrisar att de vägrar gå upp på morgonen, jag är van att öppna stalldörren sedan går de ut själva.. inte längre! Man måste leda ut dem, stänga grinden till hagen medan man hämtar nästa, får de möjlighet så smiter de in igen!
Kommentarer
Camilla

Hej Ninni!
Lycka till på utställningen i Ronneby imorgon söndag. Vi hade en riktigt lyckad dag där idag. Maya blev BIM fick cert och cacib! Har du fått korten på Rödull? Kolla min hemsida annars. Har lagt in bilder på dom nu. Nyfiken på hur du tycker att han har utvecklas. Jag tycker att han är jätteflott. Men jag älskar ju denne kille! Kul att höra vad du tycker :-) Finns även bilder på Rökkvi och Loki på min hemsida! Kram Camilla

2007-08-11 @ 23:50:34
URL: http://kenneldreamingocean.dinstudio.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: