2007-07-15 ? 12:50:40

Vi gör faktiskt än gosar med valparna ;-)

Valparna tar för tillfället nästan all uppmärksamhet, man kan sitta i timmar och bara titta på dom. Idag var tex "Billy" den förste rymlingen, Bárdur är mest vaken osv.

Jag har alldeles glömt att berätta om Hannes nya jobb, på Länstrafiken. Kan erkänna att jag inte har koll på hans titel med i mina öron så kallar jag det controller, iallafall ekonomi och it-tjänst med stora doser excel.

Var och lämnade Tinna hos Linnea  förmiddags, kompisen Ellen var också där... Iallafall konstaterade vi mammor att varje gång vi lämnar våra flickor så har papporna  i respektive hem alltid snickarkläder på.... hmmm...
Man kan iallafall konstatera att har man hus.... finns de alltid saker att göra. Just nu klipper Hannes gräset i det som skulle kunna kallas trädgård, det blir det igen efter ett par lass matjord, gräs, grus och lite plattor.... Man kan kanske kalla det trädgård i sin kokong.... snart spricker kokongen och ut kommer en fjäril....
Jag får njuta av andra saker denna sommaren istället än just vår trädgård, som att promenera i våra "naturhagar", alla underbara hallon som växer i överflöd iår. Jag tror inte det finns något som går upp mot hallon, underbart gott! Längtar tills valparna ska få följa med på första upptäcksfärden i stora naturhagen, myror, stubbarm stenar, gropar, buskar ja allt som gör en litens valps liv otroligt spännande och det bästa.... naturhagen ligger precis bakom huset!

Imorgon är det utlovat 30 grader och Tinnis, Gustav och jag ska satsa på Playa del Öjaby ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: