2007-06-26 ? 20:17:06

Mysregn

Det kom kanske inte 100 mm på Häringeryd idag, men jag tycker det är mysigt att sitta inne när det regnar! Kan sitta och titta på valparna i evigheter. De är alla så fina och små individer. De är dock otroligt lika.

Efter jobbet idag hade jag tid hos Tina för lite healing, det skadar ju aldrig att få sitta en stund och slappna av. Iallafall passade jag på att äta lunch på Phya Thai. Det ligger verkligen offside, men vilken god mat. En fräsch ren restaurang, med kanon service, inte fancy eller tillgjort, man känner sig bara välkommen. Sedan ingår alltid soppa med dagen som serveras i en fin skål med lock, två dagens att välja mellan och det är så fint upplagt med grönsaker som är skalade i olika mönster, läsk/vatten, kaffe för 55 kr. Det  är alltid så gott och trevligt! Man får så mycket mat, jag orkar aldrig äta upp och just att det är så snyggt upplagt! ME LIKE! Fem stjärnor till Phya Thai, Konserthusets affärslunch som är fyra gånger så dyr kan slänga sig i vägger.

Heléne (Götängens Royal Roxanne) var på besök i eftermiddags, vi hade en himla intressant foderdiskussion. Imorgon ska jag undersöka hur många återförsäljare det finns i Sverige på fodret Pure Nature, jag är så himla nöjd med det och skulle vilja föda upp valparna på det, med tydligen är det svårt att få tag på. Det är alltid positivt om man som valpköpare lätt kan fortsätta man samma foder om man vill. Vissa av valpköparna har hund sedan innan, så då väljer man oft köra med samma foder som man ger sin andra hund (märke), men finns fodret, Pure Nature, i Vallentuna och Borås så finns valmöjligheten, En av valparna ska till Alvesta och det finns på Tassar och Morrhår i Växjö, samt ett vanligt foder i Danmark (en hane ska flytta dit). En annan fördel är att just detta fodret inte är så dyrt som Proplan, Eukanuba osv.

Ikväll är mamma & Rolf och hämtar en ny häst, mamma var sugen på en välutbildad valack, så de hämtar en skimmelvalack (valacken från Timmernabben som annonserades på Hestnet). Tydligen väldigt välutbilad och tävlad på nationell nivå femgång. Spännande jag har bara sett honom på bild, ska googla efter resultat... vad jag hittat hittills är iallafall tot. resultat över 5... så det är ju ok för femgång.

Ang Annelis fråga, det finns två trefärgade (med svart), den ena med mycket vitt är tiken Bianca Bratztjej oh den andre är en hane!
Kommentarer
Jenny

Var ligger Thai resturangen? Skimmeln har jag också sett på bild, ser himla trevlig ut!

2007-06-27 @ 18:30:09
Ninni

Thairestaurangen ligger vid Tassar och morrhår, testa det, supergott! Nu på sommaren har de dock bara öppet till 15.00

2007-06-28 @ 08:27:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: