2007-10-14 ? 18:15:55

Somliga är tröttare än andra idag...

Men först, tack för alla hälsningar. Tinna och jag var ute igår och la årets sista blommor på Ilonas grav. Återigen, väldigt jobbigt, men rätt beslut för Ilonas skull.

Varit i Kalmar två dagar med jobbet, torsdag-fredag. Kände mig lite trött i lördags men framåt eftermiddagen hade jag repat mig igen. Tur var det, för vid 18 var det dags för årets stora älgfest (lilla var i tisdags). Årets älgskyttar stod som vanligt för whiskeyn och det var inga små mängder... på dagordningn stod även förberedelser inför att stycka de två älgarna på onsdag. Man kan väl uttrycka det som att Hannes har varit väääääldigt sliten idag, hehe, men det är alltid lika trevliga fester hos C-G och Kristina Sivertsson...
Så fem vildsvin och två älgar var ingen dåligt jaktvecka. Ligger ngn bild i Hannes blogg...

Binkis har börjat sin trotsålder, inkallning kan vara alldeles nytt för henne... kan lika gärna betyda att man ska springa åt motsatta hållet!

I går natt, skällde Sunna vid ett flertal tillfällen, kikade ut och såg en räv i trädgården. Släppte ut Sunna och förhoppningsvis kommer den räven inte tillbaka mer...
Kommentarer
Eva

"Binkis har börjat sin trotsålder, inkallning kan vara alldeles nytt för henne... kan lika gärna betyda att man ska springa åt motsatta hållet!"
Sån börjar Kasper bli också, plus att han plötsligt glömt sitt eftersom vi tränat så mycket ligg. ;)
Men han lär sig mycket nytt också, saker går framåt trots vissa missar och trotsiga baksteg också...
Låter som om ni hade en härlig jaktfest, kanske behövdes efter Ilona. Allt väl med magen? Ha det bra!

2007-10-15 @ 08:40:32
URL: http://skogsstjrna.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: