2007-09-08 ? 11:38:47

Första-skörd och bett

Nu har äntligen bonden som arrenderar åkrarna kring vårt hus slagit första skörden hö. Bättre sent än aldrig ;-)

Igår var vi ute med alla hundarna i skogen skriker plösligt Binkis till, hon biter och slickar sig över tassen, benet och ljumsken. Jätteskärrad och det går inte över. Första tanken var ju en huggorm, visserligen var vi inte på ett huggormsvänligt ställe. Men jag skyndade hem med ett ledsen liten Binkis och ringde först vet. C-G, men han svarde inte. RIngde sen jouren på V-Ö djursjukhus, fick rådet att vänta någon timme till för att se om det svullnade. Isåfall kunde vi komma in, Som tur var kom ingen svullnad (inga bett syntes) men Binkis hade besvär som gick över först efter några timmar. Funderar på om det kan ha varit halvtrötta jordgetingar.

Ang utställning, funderar på att ställa Binkis på "Valputställning i Gåsatider"  http://www.sydskanskakennelklubben.m.se/
Vi är dessutom hundvakt åt Bond under den helgen 11/11. Kanske om Bond skulle vilja ställas ut utan matte och husse och Bárdur skulle tura över bron, kan vi även ställa upp i syskonklass. Gissningsvis lite långt att åka för Billy och Bonus Kasper.

Igår kom Tinna inspringandes i köket och sa att Binkis fångat en mus som hon åt på. Följde med Tinna ut och hittade Binkis liggandes under ett träd, hon hade otvivlaktig ätit något, men om det var en mus vet jag ju inte, fast det skulle inte förvåna mig. Tyckte förstås att hon är lite väl ung att jaga och döda möss, men så var jag inne på ´kennel Duskos hemsida som har en riesen-tik i Binkis ålder som fångat en sork modell jättestor som hon både hade ihjäl och mosade ordentligt. Så kanske inte omöjligt att Binkis fångat en mus!
Kommentarer
Marika Lindelöf

Hej Ingrid. Vi ser fram emot att få se er på Gåsautställningen i malmö. Mvh Marika

2007-09-11 @ 18:38:27
URL: http://www.kitenga.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: