2008-04-19 ? 22:37:22

1,5 timme kvar, innan bäst före

Har varit hos mamma och Rolf ikväll. Hannes och Rolf har tyckt det var så skoj, att mitt bäst före datum går ut imorgon och räknat ner tiden. Hannes tyckte dessutom att jag kunde ha string en sista gång ikväll, för efter 25 är det underbyxor i bomull... HJÄLP!
Mamma bjöd på rökt ren, potatisgratäng mm... Gött.
Sedan var det presenter, underbara älskade Gustav hade köpt penséer och jord till storasyster, mamma och Rolf supersnygga ridbyxor från JM i Uppsala! Svarta med dragkedja nedst, inte den gamla modellen utan en ny, lite mer V-formad.. eller säger man A utan streck? Vid foten alltså. Kunde ju inte låte bli, utan resten av kvällen blev högklackat och ridbyxor!
Fick en liten present av Hannes i eftermiddags, nya sängkläder i svart-vitt satin. Behöver visst extra skönhetssömn, han talar tydligen av erfarenhet... vad tror Ni?
Ja, fick ett par coola gummistövlar av mamma och Rolf med! Svarta med rosor på skaftet. De senaste enligt Ingegärd som jobbar på Granngården, men jag är inte riktigt inne i gummistövel-modet....

Malin ringde innan, hon, Linda, Elin och Helena kommer förbi imorgon... och tar med fika... har ju inte kunnat förbereda något, underbara vänner.

Lilja har varit pigg och glad ikväll! Tinna och Gustav har busat... Rolf målade hela ansiktet med läppglans ;-x

Grattis Marie (Vallgaren) i efterskott!
Kommentarer
Anneli

Grattis(snygg annons i tidningen förresten!!! Hoppas du får en superdag, vi tänker på er allihopa.

Kram

2008-04-20 @ 08:19:40
URL: http://brellir.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: