2008-04-11 ? 10:20:35

Ridtur

Skrev långt  igår om gårdagens ridtur, men allt försvann..
Tinna är sjuk igen, kräkts två gånger och lite feber, hon som fått "dispens" att vara med på dagis fredagsmys just idag. Men eftersom jag har Lilja på nätterna, så tog Hannes Tinna. Han kommer vara trött ikväll, ska jobba länge eftersom han ska hämta Gustav vid tåget halv sex.

Iallafall... ridturen, Hannes mailade "Om du vill så kan du ge Lilja nu och sen rida när jag kommer hem om ca 30 min. "
Gissa om man blir genast mycket piggare... brukar bli rätt trött typ vid 4, efter en lång dag med barnen... Inte trött så, men energin är inte på topp.

Åkte upp till Marklanda, Leikur kom springandes till mig i hagen, "åh matte, ska vi rida". Leikur behöver skos innan han rids, på måndag kommer Janne och skor.
Stjarni behöver också skos....

Iallafall, tog Z-sadeln istället för Benni´n, kortade lädren... Red mot Häringeryd-skogen, vi skull ju hoppa, värmde ordentligt, mycket trav, galopp-jobb, sidvärts och lite öppnor. Han var fin, Stjarni. Bjöd på lite lagom. Min "bana" bestod av tre nedfallna träd, 70 cm, högt och brett, 50 cm och det sista en talltopp, stor och yvig. Första rundan gick bra, Stjarni hoppar bra, hoppar av fint och rundar ryggen, tenderar att hoppa av lite tidigt.. men men... Efter första rundan hade han fått smak på det och jäklar vad han bjöd! Kändes som jag var i Globen ;-)

Efter några härliga hopp, vände vi hem, Stjarni var kanonmjuk och fin... fick tillfälle att rida igenom honom i både traven och galoppen, Inga problem att packa ihop och länga honom. När vi kom hem mot Marklanda sträckte vi ut i en lång galopp, stod Sara, Freyja, Leikur, Ragna, Windy och kossorna i solnedgången uppe på backen, helt otroligt. Så vackert!

Invigde även nya hjälmen och jackan.

Kasper, krya på dig! På Kaspers blogg kan Ni läsa om hans återhämtning efter bett av en amstaff och en border collie!
Kommentarer
Lina

Härlig ridtur! Hur går det med Saga?

2008-04-12 @ 11:55:54
URL: http://linahallberg.blogg.se
Eva o Kasper

Det var bara en hund, troligen border collien, vad det verkar när jag pratar med folk nu i efterhand. Kasper är iallafall mycket bättre nu, tack och lov.

Ridningen låter så härlig, skulle vara kul med en ridtur när vi kommer ner till valpträffen. Fast jag är typ falsk nybörjare...


Hoppas sjukdomarna gått över. Snökaos där nere?

2008-04-12 @ 21:20:04
URL: http://skogsstjrna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: