2008-08-27 ? 17:30:19

Onsdag

Dagen idag, höll sig inte som planerat... Tanken var astmasköterskan vid 10 och sedan BVC vid13... men det blev  länge hos astmasköterskan för det var felskrivet i Liljas journal så vid 14 så fick vi en akuttid hos en barnspecialist för Lilja har en mycket ovanlig åkomma, läkarna hittills har inget svar, hon får vid olika tidpunkter och händelse MÖRKBLÅ tunga.
Så nu har Lilja två mycket duktiga läkare, Ylva och Monika, som ska försöka klura ut vad det kan vara, men steg 1 är att hon ska få ha EKG hela dygnet hemma.

Tack C-valparnas hussar och mattar för alla trevliga, tacksamma sms/mail/telefonsamtal! Blir så glad av att höra att allt går så bra!

Nu ska Lilja & jag leka, för Lilja är lika pigg som vanligt!

Challe! Bildbloggen vilar... eftersom Lilja gnagt söver bildbloggarmobilen!

Lina! Kanske får Melwin en blogg (Cung Midsommar), jag vet inte, men av honom har jag fått mms-film och han njuter i familjens hus på landet. Cindra är drottning... hon sitter på husses axel (när han kör bil :-) Buuuusigt värre!

Men.. Bardur har hemsida, Azahara har blogg, Angelique har ett fotoalbum (kanske kommer en blogg), Achilles (han förtj'nar en blogg, en agilitystjärna), Bonus Kasper har blogg, Cärla har blogg.... och så klart Sunna, Saga, Binkis & PXI!

Kommentarer
Challe

Skönt att lill-stumpan är piggelin!

2008-08-27 @ 20:05:11
URL: http://azahara.blogg.se/
Lina

Du Ninni, är det fler Hussar/Mattar från C-kullen som bloggar eller har hemsida? Vore så kul att veta hur det går för de andra!

Kram till lilla Lilja!

2008-08-27 @ 20:40:26
URL: http://lina.hallberg.blogg.se/
Challe

Nu får ni allt uppdatera bildbloggen!!!

2008-08-27 @ 21:22:18
URL: http://azahara.blogg.se/
Jenny (som saknar att läsa om pållarna)

Men men... vad har hänt med hästarna, hundarna är jätte söta men...

2008-08-28 @ 09:56:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: