2008-01-30 ? 20:34:04

Livet går vidare...

Tack för alla tankar, idag är dödsannonsen i tidningen, Sven-Gustav Nilsson. Som Ni säger så stämmer det, jag är jätteglad att jag fått nästan 25 år med min morfar och vi har haft så nära kontakt i alla år, fram tills pappa dog, bodde morfar (och vi) på Marklanda och sågs dagligen. Sedan när han flyttade in till stan har vi träffats i princip varje helg och ibland i veckorna, ja, han kom nästan alltid när vi var hemma. Där i mellan ringdes vi.

Idag har jag iallafall haft en mycket bra dag.... efter mycket om och men... och väckning, kom Lilja och jag upp till kvart i 9... vi sover annars alldeles för länge. Vid 10 kom Marie-Louise och Krister (Götängens Bond-James Bond). Vi gav ut ut i skogen, tränade först bevakning med Bond och Binkis, sedan lydnad. Bond var (är) riktigt, riktigt bra, trots svår vind och terräng klarade han samtliga markeringar och utsökt spårupptag... som han fullföljde perfekt. Som många unga, riktigt bra hundar med mycket arbetsvilja, tenderar han att ha lite bråttom på stigen. Binkis hade lite väl otur med vinden, de blåste och ösregnade och vinden slog hela tiden, så hon fick jobba med vindmarkeringen, ljudet tog hon galant likaså spårupptaget OCH där hittade hon ju en buse i skogen!!! Vad sjutton hade han där att göra... i min skog-passa dig ;-/.. men så såg hon att det var Krister... och hur bra var inte det!

Binkis är lite lik Lonis, mjuk, förig och lättränad. Bond är strået vassare, riktigt skoj att se honom arbeta.

Imorgon kommer ny storm va????

Nu ska jag bada hundarna.... som rullat sig i hästskit!!!! Dopp i jacuzzin!!

************************

Skulle bli jätteglad om ngn av mina blogg-läsare har lust att spara dagens smålandsposten och ge mig, så jag kan skicka morfars dödsannons till Hannes föräldrar på Island
Kommentarer
Camilla

Tänker på dig och din sorg efter din morfar....
Kram

2008-02-02 @ 22:04:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: