2008-01-20 ? 22:08:47

Söndag...

Binkis är smart, när vi sköt in stolarna väl, så hon inte kunde hoppa upp, lärde hon sig flytta stolarna med tassen och sedan hoppa upp.. Då satte Hannes stolarna på bordet..vad gjorde då övertrotsiga Binkis, jo hon rev ner kökstapeten... jag vet inte om hon är hälften människa och hälften hund... men iallafall så gjorde hon som Tinna efteråt, varje gång det inte blir som man vill hemma, försöker flytta till mormor... när jag åkte dit efter lunch slet hon sig ur halsbandet och smet till dörren och vägrade följa med... hon ville in till mormor!

Gick till golfbanan med blivande valpköpare, Charlotte, Kjelle o Lisa.

Mamma och Rolf har hämtat Otur och kollat Leikur idag, de är hos en tjej som rider dem medan mamma och jag "läker", de var visst båda riktigt kanon! Rolf red båda två.

Vi har bestämt att göra allt vi kan för att morfar ska få uppleva Liljas dop, så med knep och knåp har vi fått ihop det till sen eftermiddag 3/2. Inget man gör i en handvändning. Vi tycker det känns olustigt att ha det i Bergunda kyrka, så det blir hemma i salongen på Marklanda.

Kommentarer
Anneli

Låter intressant att ha det hemma hos Maggan!
Hoppas allt går vägen. Kanske svänger förbi hos er i helgen?

2008-01-21 @ 11:45:44
URL: http://brellir.blogg.se
Jenny

Det blir säkert kanonfint med dop/välsignelse hemma på Marklanda. Har varit på en barnvälsignelse hemma hos en vännina och det var hur fint och mysigt som helst.

2008-01-21 @ 13:20:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: