2008-07-08 ? 16:23:35

Idag är det tisdag, eller?

I natt var Lilja hostig och lessen, ringde som vanligt in till barnakuten, hej och hå nu kommer vi igen.
Tinna hade klipptid vid 11 och Elizabeth ska gå på semester nästa vecka och med tanke på hur svårt det är att få tid hos Elizabeth, kom Hannes och jag överens om att Tinna skulle komma med honom till jobbet och sedan skulle han ta en tidig lunch så Tinna hann med sin klipptid.
Göttans idag på barnakuten, Maria var barnsköterska, så vi fick Madickenrummet med riktig säng, soffa, toalett och tv. Undersökningar, blodprov och inhalationer, Lilja har inte astma utan kronisk bronkit efter pärsen i våras när hon låg inlagd, gissningsvis kommer det ta två år att läka ut (hmm).
Men idag tyckte läkaren att vi skulle köra igång en större grej för att häva hennes nuvarande besvär, tack hej till Bricanyl och jag har hämtat ut Nebunette, Pulmicort (kortison) och Airomir.
Idag får hon behandling på sjukhuset och imorgon ska vi in på utbildning hur vi ska behandla henne hemma.

Patriks lille kille är troligen på gång att få vattenkoppor, så tyvärr vågar vi inte utsätta Lilja för risken att bli smittad, tråkigt.

Jór går med Brá och Tandri, han leker så sött med Tandri! Det lille dummingen kollar om han kan dia Jór... njaäää, lite fel.

Nä, båda barnen sover, nu väntar disk och tvätt!
Kommentarer
Charlotte

Stackars lilla Lilja, hoppas att du snart mår bättre.

2008-07-08 @ 18:23:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: