2008-11-14 ? 09:48:52

Fredag

God morgon alla bloggläsare!

Idag är det busväder ute! Hade glömt vagnen ute igår, Tinna och Anton busade i leran, Tinna fastnade med stövel, ramlade, ja puh. Lille Anton (3 år) är så söt, Tinna undrade vad han ville leka "med jobotaj (robotar) och jego (lego). Han är så enkel och snäll, han bara leker och leker och gör allt som Tinna vill (inte lätt att vara kär), alltså helt konfliktfri lek.

Lilja blev ordentligt blå om tungan vid flera tillfällen igår, pratade med läkaren och de har hjärtmottagning i eftermiddag så de skulle konferera.
Har annars inplanerat att få besök i eftermiddag, Vickie med sina barn Anton och Axel, Linda med Thilde & Adam..

19.21
Det blev ett lyckat våffelkalas, Lilja åt 1,5 våffla! Hon stod sig på det till kvällsmaten. Dessutom ringde Liljas läkare, nästa blåa tunga vi ser, direkt sätta oss i bilen och åka in! Så ska hon planera in någon form av övervakning, för att kunna komma framåt, troligen att vi får vara på barn en dag... så de kan följa henne. Det ska nog bli bra, jag är optimist, hon är inte dålig alls. Däremot skulle vi försöka få komma till BVC på måndag för en tillväxtkontroll, ifall vi inte kommer in till barn i helgen (man ska ju lyckas upptäcka den blå tungan). På måndag ska Tinna till tandläkaren (hygeinisten). Iallafall så har vi vitt och brett försökt förbereda henne inför detta och talat om vikten av besöket, att hygeinisten bara ska se till att hon får fina tänder och det gick ju sååå bra att laga hos tandläkare Margaretha och det gör inte ont hos Kristina... Då är det såhär... alla andra tandläkarbesök i Tinnas liv har gjort ont UTOM DE HOS MARGARETHA! Vad säger Tinna..jo, när Charlotte är med, gör det inte ont. Se där, så var det... Eftersom Charlotte (Aza) är tandsköterska hos Margaretha, som lagade Tinnas hål med laser och det gjorde inte ont, så kopplar Tinna att det är Charlotte som ser till att det inte gör ont... Lilla Tinna... att det var så...

Tinna och Hannes är hos Keith. Lilja leker och ska snart sova. Tosse hoppar runt på nedervåningen, överladdad och vill träna :-) blev alldeles för lite rastning idag och ingen träning alls.

20.40
Lilja sover, H & T är fortfarande iväg. Idol är sååå trist.. YouTubade Idol-Lars "Det börjar verka kärlek banne mej"... den är rolig!
Men så mindes jag, fick ju frågan skillnad mellan IPO-spår och vanligt, hittade en bra film: http://www.youtube.com/watch?v=0TfJn4wB6QU
och en till http://www.youtube.com/watch?v=6jy48s2fhyk&feature=related
Ser ni hur fint hunden spårar i kärnan....

Så tittade jag på: http://www.youtube.com/watch?v=Z8xAUs9Lc2o

så kollade jag i mobilen... fattade inte när vi var på middag hos Conny ATT DET GICK SÅ DÅLIGT GÖR MIG I SINGSTAR! Nu vet jag.. undrar om det var osmart att skicka över det till Conny.... om det hamnar på Youtube????
Kommentarer
challe

Det var mycket trevligt att läsa. Vårt mål är ju att göra barnens tänder hela o fina OCH att de vill komma till oss fler gånger. Försöker ju att behandla så smärtfritt som möjligt, och då är ju lasern himla bra. Ser fram emot att träffa Tinna på måndag!!!

2008-11-14 @ 21:19:30
URL: http://azahara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: