2008-11-18 ? 09:13:41

Tisdag

09.09
Lilja leker för fullt... spelar på ett litet bebispiano... vi är inte påklädda ännu. Tosse har vid flera tillfällen kommit upp för trappan och meddelat att det vore fint att gå ut och göra något skoj..
Vad tyckte Ni om hundcoachen igår, sådär va??? Varför göra ett L-test i tv och inte berätta ngt om det?? Åh, vad ör det sedan för människa som köper en grand danios till sin pyttelilla 10-åring (eller hur gammal hon nu var) att ha att träna med.. hunden var ju 1 år och dubbelt så tung som flickan, hade sin hjässa i hennes näshöjd....

10.43
Men Lina, han är fin att titta på.. eller hur????

Lilja sover, har kört lydnad och uppletande med Tosse... la ju av att köra uppletande när hon gick så dåligt i höstas, så körde vi ett idag, gamla goa Tosse gick som en kanonkula, underbart!
Var även ute hos hästarna, Tindra som alltid varit så kelen, talar nu tydligt om efter alla veterinärbehandlingar, sprutor mm, att människor är inte alls snälla hela tiden, tar tydligt avstånd.... Där har Hannes ngt att pyssla med...

Vi har en död mus i väggen, i hallen, så att det visserligen att bo på landet, med den luktar pekka!

11.47.. Snodde denna av Conny http://www.youtube.com/watch?v=Lpu5CqMh6TA
Lite skoj... tur att man inte är en så inbiten vänstervarvare....

18.49
Challe, kan inte uttala mig om det... har ju inte testat ngn av dem... första och andra programmet var lovande, igår så sjönk det som en sten.. men Freddy är snygg hur eller hur, kan inge ta ifrån honom... Å andra sidan fick vi inte se hur har arbetade med Harley.... Men att åka runt med hunden i en cool bil och dricka latte, impade inte på mig (fast jag är galen i latte)


14.24
Tips:
      

Klotång Quickfinder
Klicka för att visa större bild:
Klicka för att visa större bild...
     
Nu är det slut på blödande pulpor!! Quickfinder den revolutionerande Klotången som med sensor känner av var pulpan är!



 
 
  
Välj storlek:
S M

Lager: 
 
Art.nr: 
Vikt:  500 gram

QuickFinder är en revolutionerande klotång med QuickSensor Teknologi som känner av var pulpan är i klon! Med en enkelt Röd-Gul-Grön lampfunktion. Grön lampa betyder säkert utan att klippa i pulpan. Den är snabb, säker och enkel att använda.Den patenterad designen använder QuickFinder® Teknologi för att snabbt känna av skillnaden mellan blodet i pulpan och döda vävnaden i klon. Men en känslig sensor känner tången av när det är säkert att klippa, när man ska vara aktsam och när det inte är säkert att klippa.

Finns i guilotinmodell i strl S för små hundar, valpar o katter, M för medelstora hundar.







Direktlänk till sidan: http://www.vipdog.se/Shop/Index.php?sArtId=0881S


 
Kommentarer
Lina & Cärla

Såg Hundcoachen första gången igår. Blev besviken...

2008-11-18 @ 10:19:50
URL: http://linahallberg.blogg.se/
Challe

Christel i Furuby är bättre, eller hur?

2008-11-18 @ 18:18:46
URL: http://azahara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: