2009-08-27 ? 08:39:05

27 augusti

Kram Connie tillbaka!

Dannie, jo de nya reglerna är att passhandlingarna skall var SIF tillhanda innan fölet fyllt 3 månader, annars blir det böter!

08.27
Vi sov lite länge idag, men hela familjen kom iväg i tid..  jag vaknade, kände mig pigg, nu hr jag druckit kaffe, gått en liiiiten sväng med hundarna och tagit en internetpromenad, ögonen går i kors av trötthet!

Leverproverna var inte alls det jag väntat mig (trodde de skulle vara jättehöga, vilket de inte var, med tanke på klådan).... undrar vad gallsyrorna kommer ligga på. Men nu så är det iallafall nedräkning tills bebisen kommer och klådan minskar/försvinner.

Ah, vad trött ja blev igår.. Svenska islandshästförbundet är roliga, numera ska man skicka in fölet passhandlingar för 3 månaders ålder (förr var det vid årsskiftet)... jag har fortfarande inte fått Thules, Tindras och Töfradís pass, men skickat inte årets föls pass. Igår fick jag ett brev om att jag skickat in ofullständiga handlingar... va? Jo, SIF anser att Úlfdís inte är ett isländsk namn... ha, det har väl gått någon löjlig kurs i isländska... På Island så finns det på motsvarande skatteverkets hemsida, vilka namn som är godkända på Island och nya namn tas i princin inte i beaktning... Där ligger namnet Úlfdís... SIF anser att vi ska döpa henne till Úlfadís... men det är inget godkänt namn...
Kommentarer
Connie

God morgon, Ninni! Gå och lägg dig och vila nu! Snart är det lilla knytet här och då kommer jag med bullar, kakor och bakelser igen och vill lukta i nacken på lillen/lillan? ;-)Kram på dig!

2009-08-27 @ 09:00:28
URL: http://dickolsen.blogg.se/
Dannie

Hur då, varför skicka in innan 3 månaders åldern?

2009-08-27 @ 09:02:31
Dannie

Typiskt SIF

2009-08-27 @ 09:34:04
Jenny

Ja dessa regler suck!

Förra numret av Islandshästen tappades bort här hemma så jag läste aldrig den. Sen fick jag höra på annat håll att det stod att den var 3 månader som gäller...står inget på hemsidan vad jag kan se. Undrar just hur mycket böter det blir....

Fick inte ens tillbaka papprena från hingsthållaren förens ca en vecka sedan...

Suck suck och suck! Börjar tröttna på att avla inom SIF alltså, så dyrt och så krångligt.

2009-08-27 @ 18:52:04
Jenny

Nu hittade jag äntligen den informationen på SIF:s hemsida tack vare ett annat forum.. härligt att det finns information någonstans där ute.

2009-08-27 @ 18:55:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: